Jump to content
România Roleplay

România Roleplay - Anunt oficial

Recommended Posts

ulsSuPK.png

 

ROMANIA ROLEPLAY — HOME OF ROLEPLAY

SINCE 2011

ROMANIA ROLEPLAY — ANUNT OFICIAL

"Alone we can do so little, together we can do so much"

 

Dragi jucători ai comunității România Roleplay, 

 

Suntem foarte entuziasmați să anunțăm oficial că ne îndreptăm cu pași repezi către lansarea primului server tip Hard Roleplay de Grand Theft Auto V Rage:MP din România. După cum bine știți, comunitatea noastră are o lungă istorie în spate iar dorința noastră este să continuăm să scriem această istorie, aducând un nou concept în țara noastră. După numeroase discuții și decizii, conducerea comunității a ales să fuzioneze cu o altă comunitate puternică din România pentru a atinge acest scop comun, acesta fiind deschiderea server-ului. Intenționăm să vă aducem o experiență de joc cât mai plăcută și o comunitate bine pusă la punct pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Așadar, pentru a excela și pentru a izbăvi orice loc de greșeală, comunitatea National Roleplay ne va fi alături pe acest drum pe care dorim să-l parcurgem cât mai repede cu putință. Vă invităm și pe voi să rămâneți la curent cu modificările aduse comunității, aici, pe Forums, pe Discord dar și pe YouTube. Ba chiar mai mult decât atât, pentru a reuși să vă ținem la curent cât mai bine, vom aduce în folosință website-ul ro-rp.ro pentru ca fiecare dintre voi să urmărească live progresul nostru. 

 

În legătură cu situația Forum-ului, toate topic-urile create pe perioada SA:MP-ului au fost trimise într-o arhivă ce nu este deschisă publicului. Singura secțiune publică a rămas cea pentru facțiuni. Aceasta a fost băgată într-o arhivă ce poate fi găsită sub categoria "Factiuni". Punctele pentru reputație dar și Award-urile vor fi resetate. Persoanele care și-au creat contul înaintea publicării acestui anunț vor primi un Award special care va atesta faptul că ați făcut parte din era SA:MP-ului a Romania Roleplay. Cei ce au făcut parte din Staff-ul Romania Roleplay și au grupul aferent pe forum vor primi și ei un Award special.

 

Tot ce a fost prevăzut în anunțul din Octombrie, 2020 rămâne valabil, încă ne-am bucura nespus să primim suport din partea voastră. Însă, de data asta, am căzut de comun acord să introducem Early Sustainer Program, un program care vă va apropia de echipa de dezvoltare îndeajuns de mult încât să dați crezare cu adevărat proiectului, unde veți putea primi diferite beneficii, bineînțeles. Pentru mai multe detalii, puteți accesa acest topic

 

Dacă nu doriți să faceți parte din acest program dar doriți să luați parte la dezvoltarea server-ului, puteți lua legătura cu sv4ORDA.pngvalelele#2481.

 

 8jXaMeW.png  Romania Roleplay - Website

mWvKH0r.png Romania Roleplay - YouTube

sv4ORDA.png Romania Roleplay - Discord

 

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...