Sari la conținut

BANDIDOS MOTORCYCLE CLUB


helestron

Postări Recomandate

 

 

 

 

 

ZWJ52Xa.png


BandidosMC-Arrested-BikerTrashNetwork1.jpg

Clubul de motocicliști Bandidos, cunoscut și sub numele de Bandido Nation, este un club de motocicliști cu un număr de membrii la nivel mondial. Format în San Leon , Texas în 1966, Bandidos MC este estimat să aibă între 2.000 și 2.500 de membri și 303 de capitole, situate în 22 de țări, făcându-l al doilea cel mai mare club de motocicliști din lume, după 81. 

Numeroase agenții de aplicare a legii și agenții internaționale de informații clasifică Bandidos drept un sindicat al crimei organizate. 

 


Membrii Bandidos trebuie să fie bărbați și să dețină cel puțin o motocicletă Harley-Davidson (deși pot fi permise și alte motociclete de fabricație americană).  Membrii potențiali trebuie să întreprindă un proces în trei etape înainte de a fi inițiați, începând cu un „hangaround”, înainte de a deveni un „prospect” și apoi „probațiune”. Durata acestui proces este hotărâtă de către președintele fiecărui capitol și se termină atunci când membrii capitolului votează în unanimitate pentru a permite membrului stagiar să intre în club. Se efectuează un proces de screening pentru a preveni infiltrarea de către forțele de ordine. La aderarea la Bandidos, fiecare membru trebuie să-și înscrie motocicleta la club. 

 

How to correctly park your motorcycle - Motorbike Writer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Bandidos s-a extins în San Andreas în urma fuziunii cu Rock Machine Motorcycle Club din Los Santos în 2000. După ce au înființat alte capitole în San Fierro, Los Santos și Sandy Shores, operațiunile clubului în San An. au început să fie cât mai întalnite. În noiembrie 2007, ca urmareunknown.png a luptelor interne, 30 de membrii din capitole diferite au fost arestați. Aceste evenimente au făcut o fațadă neagră clubului dar, aceștia au mii de supporteri in peste 26 de țări.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Editat de helestron
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Untitled-2.pngUntitled-2.pngUntitled-2.png


Out of character :

Factiunea doreste sa portretizeze un club de motociclisti din realitate, deci, fiecare membru ar trebui sa fie cat se poate de realist in actiunille sale.

Factiunea isi rezerva dreptul de a oferii CK/PK in cazul in care este necesar  de la momentul interactiunii.

Dorim sa oferim un mediu cat mai armonios membrilor comunitatii deci, fiecare membru din factiune va trebui sa aiba cel putin un roleplay mediu si sa cunoasca regulamentul in procent de peste 80%

Factiunea nu este una invite-only, fiecare persoana ce va dori sa se integreze o va putea face intr-un mod IC dar, in cazul in care se formeaza intrebari/neclaritati DM mie printr-un PM pe forum sau pe discord rares#2503.


Untitled-2.pngUntitled-2.pngUntitled-2.png  

Editat de helestron
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...