Posted 7 June, 20223 yr INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului:Ares Smith Masteraccount:AREST1001 INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut:nu este pierdut dar Karin Sigma-Two Cantitate:1 Data & Ora:07.06.2022 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Bunul nu este pierdut dar am avut nevoie de o masina pentru roleplay-ul meu dar nu stiu de ce am ajuns sa am o alta masina de care nu aveam nevoie și as dori sa o returnez sau sa o scoateți de pe cont și sa îmi primesc banii inapoi nu i-am făcut nici km atat cât ca am vazut cum se conduce dar dacă se poate as dori sa o returnez DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): Persoane prezente la situație:Eu Edited 7 June, 20223 yr by AREST1001
7 June, 20223 yr Ar trebui sa fie okay si reglementat sa putem inapoia masinile daca nu s-a trecut 1 ora si un anumit km de la cumparare la cerere, multi dintre noi regreta autovehiculele cumparate in urmatoarele 30 minute dar nu le putem returna, desi IRL am putea avea un testdrive.Mai ales in situatia actuala daca am facut astfel de greseala cu numarul de jucatori, greu recuperezi banii.
7 June, 20223 yr Author Da acum m-am răzgândit vreau sa păstrez masina dar totuși ar fi ok sa putem face un testdrive pe viitor