Sari la conținut

Aryan Brotherhood [Un-Official Faction]


Kuer

Postări Recomandate

eiz2s.png

Untitled_3_copy.png

asdff.png
The Aryan Brotherhood sunt cunoscuti de asemenea sub numele "The Brand" , AB - Alice Baker sau One-Two , este o grupare de albi , o gasca conducatoare de suprematie si sindicatul crimei organizate din Statele Unite , cu aproximativ doua zeci de mii de membri in inchisorile de maxima securitate.

Conform celor de la Federal Bureau of Investigation (FBI) , cei din gasca reprezinta mai putin de 1% (suta) din populatia inchisorii , aceasta grupare este responsabila de pana la 20% (suta) din crimele ce se petrec in sistemul penitenciar federal.

Alice Baker , s-a concentrat asupra activitatilor economice tipice entitati de crima organizata , traficul de Methamphetamina si nenumarate substante halucinogene dar in mod special in santaj, prostitutie si crima , "detinuti pentru inchiriere".

Organizarea la nivelurile interioare variaza de la inchisoare la inchisoare . De exemplu , in sistemul penitenciar din Arizona , membrii sunt cunoscuti sub angajamentul de "rude" si organizatii precum "familii". Un consiliu este raspunzator de conducerea "famililor" si de indrumarea lor catre scopuri in uz personal , atata timp cat esti inrudit ai dreptul sa recrutezi alte persoane , pentru extinderea propriului profit pe sustinerea celor din jurul tau , acestia se numesc "descendenti" , si v-a servi ca un mentor pentru noi "recruti" . Ca orice grup apar rivalitatile si aliantele , una dintre aliantele puternice recuonscuta in intreaga lume este La Eme ( Mexican Mafia ) , insa cu altele se disputa conflicte de foarte mult timp , una dintre ele fiind "Black Guerilla Family".

Potrivit unui rechizitoriu federal , AB a incheiat un parteneriat cu bandele asiatice pentru a putea importa Heroina din Thailanda.

Ca majoritatea bandelor din inchisori , membrii Aryan Brotherhood - "Fratia Aeriana" se marcheaza cu tatuaje distinctive. Modele industriale includ de obicei cuvinte precum ; "Aryan Brotherhood" , "AB" , "SS/666" , "Nazi" , "Celtic iconografie.

Tatuajele amplasate in anumite zone ale corpului au anumite semnificati , iar fiecare membru al acestei organizatie este Ateu , religia nu exista pentru ei iar fiecare membru este clasificat ca fiind unul dintre membri Diavolului , lasand in spate urma de respect si urma de mila , pe care nu o vor oferi niciodata , luand in considerare ca ei sunt formati de mici si crescuti astfel incat sa devina , "masini de ucis fara suflet" . Conceptul lor in viata si "misiunea" este acea de a ucide si de a produce durere si suferinta in sufletele altora , lasand deoparte afectiunea si durerea .

oooo.png

wus7sm.png
Pana in anul 1960 , cele mai multe inchisori din Statele Unite , au fost rasial separate. In unele inchisori a aparut desagregarea , multi detinuti au inceput sa nu mai tina cont de reguli iar linile rasiale au luat amploare , aparand conflictele intre rase astfel ajungandu-se la nenumaratele incidente de violenta , iar in majoritatea cazurilor , sfarsindu-se cu crime sau incidente neplacute.Aryan Brotherhood se crede ca au fost formati de catre un grup de motociclisti irlandezi in anul 1964 , la inchisoarea San Quentin State Prison , dar este posibil sa fi fost derivata ideea sau poate chiar inspirata , din Gang-ul Bluebird. Ei au decis sa loveasca impotriva celor de culoare neagra , care au infintat primul grup militar , numit Black Guerrilla Family.

La inceputul anilor 1970 Aryan Brotherhood a avut o legatura cu Charles Manson si Familia Manson. Mai multi ai familiei , car enu erau in inchisoare la acel timp , au incercat sa-si uneasca fortele .

Familia Manson a pus stapanire pe divizare , iar fostul membru al familiei Nenneth Como si Mansonites Manson , au picat de comun acord in aceasta privinta. Cu toate acestea , relatia nu a durat mult deoarece Aryan Brotherhood au considerat Manson " mult prea stangaci" si nu destul de rasisti pentru grupul lor.

Prin anii 1990 , Fratia Aeriana , a ales de la uciderea din motive strict rasiale sa porneasca un nou concept , concentrandu-se asupra crimei organizate , cum ar fi traficul de droguri , prostitutia si crime sanctionate.

Au ales calea crimelor organizate pentru a ajunge la conducerea institutilor de reabilitare , astfel intr-o perioada din ani 1990 , AB - erau cunoscuti in cadrul Penitenciarului Federal Marion ca fiind mai puternici decat familile italiene , in ceea ce priveste crima organizata. In anul 1996 , dupa ce a fost comandat un atac asupra celor de la Gambino Crime Family , seful mafiot John Gotti ar fi cerut ca cei din Fratia Aeriana sa fie ucisi . Atacatorul lui Gotti a fost transferat imediat in custodia protectie si i s-a oferit asigurarea protectiei timp de doua zeci si patru de dore pe zi , renuntand la planificarea de a il ucide pe John.

La sfarsitul anului 2002 , doua zeci si noua de lideri ai bandei au fost adunati simultan din inchisorile din toata tara si adusi la judecata in temeiul influentat de sarlatani si al organizatilor corupte (RICO). Intentia a fost de a aplica pedeapsa cu moartea pentru cel putin doua zeci si unul de lideri. Cazul a produs trei zeci de condamnari , dar nici unul din cei mai puternici lideri nu a primit o condamnare la moarte .

In anul 2006 , in luna martie , luna neagrea pentru trei dintre cei mai puternici oameni ai ai bandei , inclusiv "Barry Byron Mills" ( nascut 1948) si AB "locotenentu;" Tyler "Hulk" Bingham , care au fost inculpati si acuzati pentru crime numeroase , inclusiv conspiratie , trafic de droguri , precum si inselatori , pentru comenzi care au dus la asasinari si batai in proprii-le celule.

Bingham si Mills au fost condamnati pentru crima si trimisi inapoi la Penitentiary Administrative Maximum Facility Prison (ADX) , din Florence , Colorado unde au servit exemple de viata cu nici o eliberare conditinata , scapand de pedeapsa cu moartea.

Urmarirea penala din trecut a fost foarte dificila . deoarece multi dintre membri deja servesc "exemple de viata" fara posibilitatea de eliberare conditionata , astfel inca procurorii cautau pedepse cu moartea pentru cei doua zeci si unu de inculpati , dar au scazut pedeapsa pentru toti , insa cinci dintre ei nu au fost mult prea norocosi si au fost supusi pedepsei cu moartea.

Pana in Septembrie 2006 , noua sprazece au pledat eligibil pentru pedeapsa cu moartea . Primul dintr-o serie de studii care implica patru membru de nivel inalt incheiat si condamnat in luna Iulie , 2006. La 23 Iunie 2005 , dupa o investigatie de doua zeci de luni , o forta de atac federala a perchezitionat sase case , in Nord-Est Ohio , ce apartineau dosarului "Ordinul de sange" , o organizatie criminala controlata de Aryan Brotherhood. Treizeci si patru de membri ai Fratiei Aeriene sau asociati , au fost arestati si li s-au emis mandate ce aveau la baza o pedeapsa mai mare de zece ani , pentru fiecare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 508
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Untitled_112_copy.png

Respectarea regulamentului este un lucru foarte important , asta poate duce la dezvoltarea caracterului tau in conditi bune si tot odata te fereste de probleme , regulamentul impus de catre Server , trebuie respectat cu strictete iar cel impus de Factiune , este tot odata optional , insa trebuie respectat si acesta pentru ca lucrurile sa decurga in mod normal si pentru evitarea problemelor.

Acest regulament nu este unul foarte aspru , insa trebuie respectat cu strictete pentrua putea oferi lucrurilor un randament regulat.

Regulamentul consta in urmatoarele ;

1. Incercati sa va puneti caracterul intr-o valuare buna , deoarece va poate ajuta foarte mult , cunoscand si practicand roleplay-ul la o intensitate ridicata , astfel veti castiga respect fata de ceilalti playeri , care cu siguranta vor dori sa roleze impreuna cu Dumneavoastra , dand dovada de seriozitate si cunostinte in domeniu.

2. Incercati sa evitati chaturile ce au la baza ( out of character / inafara caracterului ) , uneori poate fi deranjant , iar alte ori poate fi considerat "metagaming" , asta ducand la sanctiuni drastice , ceea ce demonstreaza ca nu sunteti capabil sa intemeiati un roleplay adecvat si sunteti nevoit sa apelati la soluti "murdare" pentru a va indeplini scopurile.

3. Evitati sa aveti o altercatie cu un alt jucator , deoarece poate deveni putin jenant / stresant , iar in ciuda faptului ca este un joc , ar trebui sa evitam incidentele minore / majore , pentru ca singurul lucru pe care il cautam cu toti este acela de a ne relaxa in timpul liber , prin diverse activitati , in cazul de fata ne relaxam jucandu-ne , luand in calcul acestea , este de preferat sa nu ne certam sau sa creem conflicte deoarece cautam sa fim relaxati nu sa provocam certuri.

4. Limbajul adecvat este foarte util , deoarece astfel va veti crea o reputatie destul de buna , prima impresie in general conteaza , iar daca esti o persoana care stii sa te adresezi , cu siguranta celelalte persoane din jurul tau nu vor fi nevoite sa te critice , iar in cazul celor ce apartin Staff-ului sa te judece / penalizeze , astfel veti putea da un randament placut pe server.

5. Regulamentul nu este atat de drastic , incat sa nu poata fi respectat , tocmai de acea rog toti membri factiunii mele sa ia in considerare aceasta cerere si sa respecte ceea ce li se cere , evitand altercatile si alte lucruri care pot aduce ofense la adresa unui alt jucator , deoarece nu este placut sa ofensezi pe cineva fara motiv , iar in cazul in care motivele apar , exista persoane care pot rezolva aceste lucruri si care sunt menite sa rezolve aceste lucruri.

6. In cazul in care identificati un jucator care nu se conformeaza si care incearca sa faca lucrurile "pe cont propriu" , incercati sa ii explicati ce greseste / unde o face , nu il raportati din prima , deoarece nu vrem sa creem deranj pentru altcineva, insa odata ce acea persoana dupa rugamintile voastre nu se conformeaza , este cazul sa aplicati pe forum o cerere impotriva persoanei respective , iar ca atare cineva se va ocupa de situatia in sine .

7. Nu amenintati persoane / playeri doar pentru ca voi " aveti spate " si puteti chema un prieten fie "admin / helper" (detinator de functie) , sa il amenintati si sa ii vorbiti urat , deoarece stiti ca voi nu puteti pati nimic , incercati sa aplanati si sa evitati conflictele de orice natura.

8. Pastrarea IC (In Character / In caracter) , este foarte utila , deoarece luand in considerare ca ai intrat pe server , automat trebuie sa fi predispus si sa iti asiguri faptul ca esti in cu totul si cu totul o alta "viata" respectand "viata caracterului tau" , excluzand momentele in care intemeiati mici / mari probleme in vietile personale , incercati pe cat posibil sa ramaneti "In caracter" de fiecare data cand este nevoie.

9. Incercati sa duceti roleplay-ul pana la sfarsit , evitand faptul ca nu va convine o situatie de roleplay , evitati sa refuzati sau sa va scuzati , incercand sa grabiti roleplay-ul altui player spunandui ; " Te rog , te poti grabi , trebuie sa plec . " , asa ceva nu se admite luand in considerare ca fiecare player isi face propriul roleplay dupa propriul plac , insa fiecare are dreptul sa raspunda la roleplay , odata ce ai inceput un roleplay alaturi de un alt player ai ca sarcina predestinata sa il duci la bun sfarsit , pentru a nu creea neplaceri , care la randul tau le-ai putea capata si tu .

Nerespectarea si neconformarea asupra regulamentului , poate duce la excluderea din factiune sau la sanctionarea Dumneavoastra de catre un Administrator , tocmai de acea este de preferat sa luati la cunostinta acest "mic regulament" , pentru a evita situatile de asa natura care pot fi neplacute si care pot ofensa alte persoane din jurul Dumneavoastra .

Atata timp cat acest "Regulament" exista, iar Dumneavoastra nu va conformati , sanctiunile vor fi aplicate fara drept de apel , luand in considerare ca aici nu se discuta despre "prieteni / familii / cunostinte" , cine greseste este sanctinat si plateste in functie de greselile pe care le-a facut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru urari , incep de maine cu roleplay-ul , in seara asta sunt cam obosit , insa sunt curios cine se v-a alatura la un roleplay in inchisoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Forte frumos ,mam uitata si la documentare asa in mare si dupa ce le-am vazut cred ca factiune aa trebuii sa stea toata ziua in jail :lol::lol: si ar trebuii sa maresti umpic caracterele la regulament ooc ca ne stricam ochii incercand sa citim... :):D:):D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...