Sari la conținut

România Roleplay - Free Chat


ESY

Postări Recomandate

Situatia serverului decade cu fiecare zi iar acest lucru ma motiveaza sa iau atitudine, sa propun mai multe lucruri si sa incerc sa schimb ceva, de unul singurul. Am constatat in urma cu ceva timp, cand inca ma zbateam pe la topicul de dezbateri sa se bage o economie noua, cea cu payday standard, ca nu poti sa schimbi singur nimic. Doresc sa fac cunoscut faptul in fata voastra ca am inceput sa spun totul pe fata in utlima vreme si sa ma iau de toata lumea care greseste. Pur si simplu asta e stilul meu de a juta lumea. 

Dupa cum a spus si Criss, nimeni/aproape nimeni din staff nu l-a ajutat cand a avut nevoie. De ce sa-l ajute cei din staff? De ce sa nu-l ajutam noi, ca playeri? De ce sa nu ne comportam mai bine, mai roleplay si mai frumos pe forum, sa facem ordine, sa raportam bugurile si sa facem multe ghiduri/propuneri, sa comunicam/sa incercam sa comunicam cu stafful si sa ajungem la un compromis favorabil ambelor parti. Criss a spus ca o sa faca curat in staff. Ce o sa rezolve asta? O sa se deschida alte aplicatii de tester, si o sa aplice oameni care sunt chiar mai rai, pentru ca cei ce stiu roleplay si-au pierdut interesul de a lua tester si de a aplica, deoarece s-au obisnuit ca testerii sa fie alesi pe averea IC, nu pe modul de roleplay. Noi suntem cei saraci IG care pot sa schimbe ceva, sa faca un lucru bun, si sa se imbogateasca doar cu official sau cu o idee brilianta, nu cu /dice si /s CAR RAFFLE. Incerc sa trag un sistem de alarma la nivelul playerilor care au puterea de a ma intelege, puterea si vocabularul sa schimbe ceva, sa faca o propunere corespunzator si sa o imbrace in cuvinte care denota un limbaj si un inelect avansat, sa se faca remarcati. Totul ramane la mana noastra la momentul actual, pentru ca noi decidem soarta serverului. Noi trebuie sa fim cei ce fac curat in sisteme, cei ce ajuta pe ceilalti playeri, nu staff-ul, care de nu putine ori ne-a dezamagit. 

Alaturi de mai multi playeri, o sa incerc sa schimb ceva. O sa reinviu topicul de dezbateri si o sa incerc sa discut, sa interactionez cu stafful. Vreau sa vad ce se intampla, si pana la urma, ce se poate intampla? Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa iau ban, si sincer, la momentul actual, nu imi pasa. Pot sa iau si ban si suspend, eu o sa fiu satisfacut ca mi-am spus punctul de vedere si am stat impotriva staff-ului, m-a opus intr-un mod, si am reusit sa schimb ceva. Este vremea ca toti sa ne impunem, sa ne ajutam reciproc si sa lasam la o parte istoricul fiecaruia, fie ca este un farmer, sau un lider de factiune, sau pur si simplu un player normal. 

Lumea continua sa ne promita ca totul o sa se schimbe, si noi suntem nerabdatori. De ce sa asteptam lumea care promite, in loc sa incepem noi sa schimbam ceva si sa terminam aceasta schimbare mai repede? Cred ca nu sunt singurul care vrea sa faca roleplay undeva unde se poate face roleplay, unde nu exista oftica, si toata lumea este fair-play. Poate ca urmatorii o sa-mi spuna ca asa sunt romanii. Doresc sa-i contrazic din toate punctele de vedere. Nu asa sunt romanii, ci asa au fost crescuti. Aici intervine mediul OOC din care facem parte, documentarea si intelegerea pe care o acordam celor din jur, calmul si puterea de perceptie a lucrurilor inconjuratoare, perceperea lucrurilor din mai multe perspective. Incercati sa priviti situatiile din mai multe puncte. Poate ca Criss nu a reusit sa termine, deoarece a avut o problema in familie, nu avem de unde sa stim. Ce facem noi? Aruncam cu noroi in staff, in loc sa ne mobilizam si sa incepem sa ne ajutam, sa creeam interioare, sa facem skinuri, sa ne ajutam, sa inviem iar rubricile de afaceri si de joburi, cele de stiri si sa ne ajutam, sa gasim idei neconventionale de roleplay si sa atragem noi persoane spre acest mod de joc. Ce incerc eu sa fac in momentul de fata este doar o incercare la mobilizare, la intelegere din partea tuturor catre toata lumea, la privirea lucrurilor din mai multe puncte de vedere si faptul ca noi suntem cei ce trebuie sa schimbam ceva daca vrem sa jucam cu placere pe acest server cu cat mai multa rapiditate.

Poate ca acum doar ma zbat singur, si lumea da din umeri. Sincer, nu ma intereseaza cum o sa actioneze lumea, eu doar am incercat sa fac ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...