Jump to content
Decembrie, luna evenimentelor pe România Roleplay Read more... ×

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/11/18 in all areas

 1. 11 points
  ROMÂNIA-ROLEPLAY WINTER-AWARDS 2018 După cum bine ştiţi, luna decembrie este luna evenimentelor pe România Roleplay! Iată că a sosit şi timpul celui mai așteptat eveniment, România Roleplay Winter Awards, cea de a șasea ediție! Ce reprezintă acest eveniment? România Roleplay Winter Awards este un eveniment la care supunem la vot o serie de categorii de jucători. Voturile se vor face în funcţie de cine credeţi voi că este cel mai potrivit pentru categoriile alese. După sfârşitul perioadei de vot, acestea vor fi adunate, numărate, iar jucătorul / jucătorii care vor câştiga una sau mai multe categorii, vor avea parte de un cadou. Reguli pentru a putea vota Trebuie să deţineţi un cont pe forum înregistrat de cel puţin 3 luni de zile (06-SEP-2018); Contul de pe forum trebuie să aibă minim 50 de postări și 5 puncte de reputație; Nu sunt acceptate voturi de pe mai multe conturi ale aceleiași persoane; Cei care vor încerca să voteze de pe mai multe conturi vor fi sancţionaţi cu ban permanent pe toate conturile de pe forum; Postarea trebuie să respecte cu stricteţe modelul impus; Votarea se va face printr-un post reply în acest topic; Nu vă puteţi vota pe voi înşivă; Pentru fiecare categorie supusă la vot trebuie să votaţi un jucător, fără excepţii; Puteţi vota acelaşi jucător la mai multe categorii; Nu puteţi vota mai mulţi jucători la o singură categorie; Nu faceţi postări în glumă şi nu votaţi nume de jucători fictivi, care nu există în baza de date. Când votați, dați tag la contul respectiv de forum (@nume; exemplu: @Goddess Annabelle) * Voturile care nu respectă cerinţele de mai sus nu vor fi luate în considerare iar iniţiatorii postării vor fi sancţionaţi, în funcţie de gravitatea faptei. Categorii supuse la vot sunt cele de mai jos. Puteţi vota selectând ce este mai jos. Cel mai bun roleplayer » Cel mai bun mafiot » Cel mai bun gangster » Cel mai activ jucător » Cel mai glumeţ jucător » Cel mai cuminte jucător » Cel mai creativ jucător » Cel mai influent jucător » Cel mai ajutător jucător (pe forum) » Cel mai mare spammer (pe forum) » Cel mai sancţionat jucător » Cel mai îngâmfat/stresant jucător » Cel mai bun şofer » Cel mai slab şofer » Cel mai bun poliţist » Cel mai bun medic » Cel mai bun reporter » Cel mai bun biker » Cea mai bună facţiune oficială » Cea mai bună facţiune neoficială » Cel mai bun mapper » Cel mai bun modder » Cel mai bun designer » Cel mai bun lider » Cel mai bun tester » Cel mai bun administrator de joc » * Repet! Voturile care nu respectă regulile impuse nu sunt luate în considerare iar cei ce încalcă aceste reguli vor fi sancţionaţi! Se poate vota de pe data de 06-DEC-2018 până pe data de 20-DEC-2018, inclusiv!
 2. 10 points
  Noul lider la facțiunea Emergency Medical Services este Cristobal Miralles ( the god of mischief ) *Faction Management-ul îi dorește mult succes cu funcția! Am avut multe aplicații, unele bune, altele mai puțin bune. Dacă nu vă vedeți pe listă, înseamnă că ori ați revenit pe comunitate de puțin timp, ori aplicația voastră nu a fost suficient de bună / FM-ul nu vă consideră capabili pentru funcția asta. Totodată anunț modificări complete referitoare la implementarea facțiunii San News, așadar după cum bine am punctat în introducere, se caută lider pentru San Andreas Network cu experiență deplină în domeniu. Aplicațiile sunt deschise până pe 17.11.2018. vă anunț că se punctează foarte mult creativitatea și planurile de viitor, esențiale pentru SAN, importați lucruri noi în aplicațiile voastre.Se caută persoane cu interes deplin, mai ales în evoluția roleplay-ului de calitate. Toate detaliile despre criteriile după care alegem și cerințele minime le găsiți aici - REF.
 3. 8 points
  ROMÂNIA ROLEPLAY — SURPRIZĂ SPECIALĂ Dragi jucători, După cum bine știți, luna decembrie este luna evenimentelor pe România Roleplay, motiv pentru care dorim să premiem toți jucătorii care sunt alături de noi în această perioadă și nu numai. Având în vedere cele menționate, din data de 21 Decembrie 2018 până în data de 1 Ianuarie 2019 este pregătită această surpriză specială despre care discutam. În acest an nu există anumite condiții, însă pentru a beneficia de această surpriză este necesar să fiți online în această perioadă. Acestea fiind spuse, vă așteptăm pe server! Cu sinceritate, România Roleplay.
 4. 7 points
  Refăcut de la 0 tot GOV-ul EMS. (Mulțumiri lui @Going to War că l-a stricat). Manuale și proceduri noi. Ierarhia de ”paramedici”, facțiunea nu va mai fi împărțită de acum în 2, va fi doar noțiunea de paramedici. Roleplay-ul în spital nu mai e obligatoriu, deoarece nu poți pune pe cineva care nu are cunoștiințe mari în medicină (aici nu mai ține de roleplay, deoarece sunt multe lucruri de învățat când vine vorba de operații) să facă roleplay în spital. Va fi opțional. Momentan mai lucrăm la el (GOV), am făcut esențialul ca să nu mai stăm cu el atâta timp, deoarece contează foarte mult. O să postez aici când se mai întâmplă ceva, ca să ținem o relație deschisă între facțiune-ceilalți membrii. Mulțumiri speciale lui @Goddess Annabelle, @Balthasir, @cirvno, @Lil Dreamy și @omar arabboy pentru implicare. https://www.ro-rp.ro/ems/index.php
 5. 7 points
  ROMÂNIA-ROLEPLAY - LUNA EVENIMENTELOR Bine v-am găsit! Am intrat oficial în luna Decembrie a anului 2018. Este încredibil cât de repede trece timpul și nimeni nu ar putea spune că au trecut chiar 7 ani de când s-a înființat această comunitate, în Decembrie 2011. Din moment ce luna a început cu Ziua Națională a României pe 1 Decembrie, vă urăm un călduros la mulți ani! Fiind o lună a sărbătorilor, începând cu Ziua Națională a României pe 1 decembrie, continuând cu Moș Nicolae pe data de 6 Decembrie, ziua comunității RO-RP pe 21 decembrie, Sfânta Sărbătoare a Crăciunului pe 25 Decembrie, şi mai apoi petrecerea de sfârșit de an și început de 2019, echipa administrativă a comunității a pregătit evenimente deosebite pentru voi! ROMÂNIA ROLEPLAY WINTER AWARDS (CLICK)! Cei mai buni ai anului! Ne adunăm împreună ca să numim și să premiem cel mai bun roleplayer, cel mai bun medic, cel mai glumeț jucător, cel mai mare spammer și multe alte categorii! MAPPING DE SĂRBĂTORI (CLICK)! Jucătorii au ocazia să-și decoreze singuri casa sau afacerea pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă! TOMBOLA LUI MOȘ CRĂCIUN (CLICK)! Timp de trei zile, un buton surpriză o să fie implementat pe UCP. Fiecare jucător va putea să-l apese și să primească un cadou de la Moș Crăciun! REDUCERI DE SĂRBĂTORI LA DONAȚII (CLICK)! Cu ocazia faptului că vom împlini 7 ani pe 21 decembrie, veți putea profita din plin timp de 5 zile de reducerile la credite! SURPRIZĂ SPECIALĂ (CLICK)! Mai jos puteți vedea calendarul lunii decembrie: Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Sunteți motivul pentru care continuăm să ne îmbunătățim și singurul motiv pentru care suntem cel mai bun server de roleplay românesc care a existat vreodată, și pentru asta vă mulțumim. Dacă voi nu ați fi, nici România Roleplay nu ar exista. Continuați să stați alături de noi pentru experiențe unice! Spor la roleplay și sărbatori fericite!
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×