Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 18/01/20 in all areas

 1. 14 points
  Romania Roleplay - Drug System Home Of Roleplay Echipa România Roleplay doreşte să prezinte unul dintre sistemele la care se lucrează din greu, şi anume un nou sistem de droguri. Acest nou sistem de droguri este mult mai complex şi mult mai dinamic făcând fabricarea drogurilor un proces mai complex şi mai roleplay. Pentru fabricarea drogurilor este necesar un laborator în care vor fi combinate ingredientele obţinute de la un NPC care apare în diferite locaţii de pe hartă. Fiecare drog în parte are atât efecte pozitive, cât şi efecte negative. Unele droguri ilegale îţi oferă puncte de HP, puncte de armură, dar creează dependenţă, iar unele droguri legale îţi vor scădea dependenţa dar îţi vor provoca o ameţeală puternică. De asemenea, periodic, dacă nu foloseşti medicamente pentru oprirea efectului de sevraj, vor apărea efecte adverse şi pentru a fi oprite va fi necesar să te duci la medic să primeşti o prescripţie pentru a potoli dependenţa sau să foloseşti din nou droguri. Există de asemenea şi posibilitatea de a rămâne cu efectul de sevraj până acesta dispare. Singura modalitate prin care puteţi obţine droguri legale este folosind o prescripţie. Această prescripţie se va ridica doar de la spital în urma efectuării unor probe de sânge şi în funcţie de rezultate, veţi primi o prescripţie care va putea fi folosită pentru achiziţionarea de droguri legale. Aceste droguri legale te vor ajuta pentru a scăpa de dependenţă şi de efectul de sevraj. Numărul de droguri legale care trebuie folosite pentru tratarea dependenţei diferă în funcţie de trecutul fiecărei persoane, de cantitatea de droguri consumată până în acel moment dar şi tipul drogurilor. Poze. Sistemul prezintă și alte facilități față de cele prezentate; prezentarea fiind una sumară. Vor urma mai multe postări legate de stadiul în care ne aflăm, pentru a vă ține la curent cu situația serverului. Pentru mai multe întrebări şi sugestii vă rugăm să contactaţi echipa administrativă România Roleplay. Echipa România Roleplay dorește să îi mulțumească și lui @valelelegod pentru contribuția lui la acest sistem.
 2. 11 points
  Romania Roleplay Home Of Roleplay ROMÂNIA ROLEPLAY - HOME OF ROLEPLAY 2020 Salut și bine ați revenit. Comunitatea România Roleplay a fost, este și va fi cea mai mare comunitate de Hard Roleplay din România.Odată cu deschiderea oficială a forumului, ne apropiem de redeschiderea serverului cu mapping nou, sisteme noi și interactive, cu o nouă echipă și multe alte surprize. Vrem să vă mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, pentru că am fost și încă suntem singura comunitate de Hard Roleplay din România care a atins, pe rând, 200/200 și 250/250. Că suntem cea mai longevivă comunitate de Roleplay care încă se menține și toate acestea datorită vouă! Hall Of Fame - Romania Roleplay este un topic care include o parte din cele mai evidențiate acțiuni făcute pe România Roleplay, unele dintre cele mai longevive facțiuni, care s-au remarcat pe comunitate, dar nu în ultimul rând - un topic de mulțumire și apreciere. ROMÂNIA ROLEPLAY BETA TESTERS Conceptul de Beta Testers este nou pentru România Roleplay şi are ca scop mărirea echipei care lucrează la rularea comunităţii. Odată ce aţi ajuns în echipa de Beta Testers, primţi acces la secţiuni private la care restul jucătorilor nu au acces. În aceste secţiuni private se dezbat noi idei, se propun noi idei şi sunteţi în contact direct cu persoanele care lucrează la implementarea acestora. Echipa de beta testers este împărţită în mai multe categorii şi fiecare categorie are domeniul său de activitate. Principalele grupe în care echipa de beta testers este împărţită sunt: Scripting & Web Development Team, Mapping Team, Design Team, Content Creator Team. Fiecare echipă are ca scop îndeplinirea task-urilor primite de la un membru din conducere. După finalizarea perioadei de lucru, când toate proiectele propuse au fost finalizate, conducerea comunităţii va analiza implicarea membrilor din beta testers şi în funcţie de aceasta se va alege echipa administrativă din care va fi compusă comunitatea la redeschidere. De asemenea, ne asumăm posibilitatea de a exclude membri din beta testers fără a oferi un motiv public. Punem foarte mult accent pe munca în echipă dar şi pe confidenţialitate motiv pentru care suntem foarte stricţi în ceea ce priveşte echipa de beta testers având în vedere că aceştia vor reprezenta staff-ul comunităţii. Pentru orice întrebare legată de server, nu ezitați să contactați un Administrator Principal. Nu uitați să ne urmăriți în continuare pe Facebook, Instagram, Youtube și să vă alăturați canalului de Discord.
 3. 9 points
  Hall Of Fame - Romania Roleplay Home Of Roleplay Prin acest topic vrem să vă mulțumim că ați fost alături de noi atâta timp. Toate amintirile, timpul petrecut împreună și momentele în care ne-am simțit bine împreună vi se datorează. Ne cerem scuze pentru ultimele evenimente, că nu am fost atât de deschiși cu voi pe cât trebuie și nu v-am ținut la curent în permanență cu situația serverului. Comunitatea România Roleplay a fost, este și va fi cea mai mare comunitate de Hard Roleplay din România. Prima oară am atins 200 de jucători din 200 pe 9 decembrie 2016 - REF, urmând ca pe 7 februarie 2017 să ajungem la 250/250. REF. Aproape 30.000 de caractere si peste 5000 de master account-uri create. Suntem prima comunitate din România de Hard Roleplay care atinge aceste cifre și sperăm că, alături de voi, vom menține în 2020 comunitatea la cel mai înalt nivel. Odată cu deschiderea serverului, promitem sisteme complexe care să vă ajute să vă dezvoltați caracterul într-un mod unic, mapping nou și cel mai important o relație deschisă între Staff-ul România Roleplay și voi, playerii. Mai jos aveți câteva dintre acțiunile și facțiunile care au dus un plus de roleplay, imaginație și care au ajutat la dezvoltarea serverului în materie de Roleplay. România Roleplay - Home of Roleplay 2020.
 4. 7 points
  România Roleplay MDC System Echipa România Roleplay dorește să vă prezinte unul dintre sistemele de care va beneficia facțiunea Los Santos Police Departament și anume sistemul de Mobile Data Computer. Sistemul este unul complex, care vine în ajutorul membrilor facțiunii Los Santos Police Departament și prezintă multe facilități precum: Căutarea după nume care afișează datele despre un jucător (casă, afacere, mașini deținute, dacă este căutat, etc) - POZĂ. Dacă se apasă butonul PRINT va aparea informația din poză TEXT - POZĂ. Căutare după număr telefon, număr de inmatriculare, adresă casă. Creare de BOLO + vizualizare BOLO active. Verificarea cazierului unui jucător. Dacă se verifică cazierul unui jucător, vor apărea toate acuzațiile pe care jucătorul le-a avut, polițistul care a făcut acuzațiile și data la care au fost făcute acuzațiile. - POZĂ Toate căutările merg și dacă jucătorul este OFFLINE. Marcarea unei locuințe sau a unui business pe hartă, în momentul în care le cauți pe MDC. Butonul PRINT va afișa toate informațiile sub formă de TEXT. Sistemul prezintă și alte facilități pe care membrii facțiunii le vor descoperi pe parcurs. Pentru mai multe întrebări şi sugestii vă rugăm să contactaţi echipa administrativă România Roleplay.
 5. 6 points
  Statisticile comunitaii de la an la an. Top reputation givers Top reputation receivers
 6. 6 points
  Cateva dintre cele mai memorabile factiuni. The Yorick Organization The Kavanaugh Mob Pagan's MC 332 Crenshaw Boulevard Families VNE The War Dogs MC Southside Villains 13 SCU PPG Al Jihad American Car Club Psycho Flats Squad 516 Grim Reapers MC The Plan B Santello CF Florencia 13 Hornbells Money Lords Crips The Watkins ---- Warwick Connection High End Mafia West Side Armeninan Mob XIII Highway 61 MC Solntsevskaya Bratva Los Antrax Bandidos MC High Times Maravilla
 7. 4 points
 8. 4 points
 9. 3 points
 10. 3 points
 11. 3 points
 12. 3 points
  ati omis cateva gen https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/166470-centerview-mafia/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/161062-shawn-drive/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/160576-vagos-motorcycle-club/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/160748-swan-lake-gangsters/ (si prima generatie de swan lake) https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/144035-steve-drive/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/110355-green-yard-maravilla/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/126521-6-star-mafia/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/129616-three-way-mafia/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/122383-east-venice-gangsters-13/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/124658-martinez-drive-13/ (majoritatea incepatorilor au plecat de aici) https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/118826-sadistic-souls-outlaw-motorcycle-gang/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/115212-vagos-omg/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/108788-feraru%E2%80%94munteanu-clan/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/100597-black-mafia-family/ https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/101443-circle-city-mafia/ si sa nu uitam almeda & slaughter, sdg18, olb, hazard 13 si mai sunt....
 13. 2 points
  Nu stiu de unde ai pozele din VNE (arhiva probabil), dar cred ca sunt mai bine de 7 ani de cand nu am mai vazut pozele. Tin minte ca faceam DM pe cocktail cand isi cumpara AK-uri. https://imgur.com/tyA3qWh Si asta din KPC https://imgur.com/P8Af0c7
 14. 2 points
  Money lord Crips, Kelly park Crips ❤️ Te pup Roberte.
 15. 2 points
 16. 2 points
  Mi-a stârnit câteva emoții topicul ăsta și îmi arată cât de mult am evoluat de-a lungul timpului alături de prietenii mei virtuali. Ce să mai, vă aștept la roleplay băieții mei!
 17. 1 point
  coaie apar si eu nu cred :)))
 18. 1 point
  https://youtu.be/3JDq4k7Bp_k
 19. 1 point
  scuze dar nu a fost nimeni din staff acolo inafara de paulus ce era tester
 20. 1 point
  Felicitari pentru efortul depus si multumim pentru prezentare, asteptam cu drag redeschiderea.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Te pup, respect ca ti asta! Spor in toate.
 23. 1 point
  ROMÂNIA — ROLEPLAY INFORMAŢII DESPRE DONAŢII Comunitatea România - Roleplay doreşte să menţină o atmosferă cât mai plăcută pentru toţi jucătorii, pentru a le face şederea aici cât mai primitoare. Staff-ul comunităţii încearcă în permanenţă să menţină atmosfera de joc şi cea de pe forum la un nivel ridicat, dar toate acestea sunt nule fără ajutorul vostru. Jucătorii sunt cei care susţin o comunitate şi care o ridică. O comunitate are mai multe cheltuieli, pe lângă serverul de joc şi forumul, pe lângă serverele adiacente (teamspeak de exemplu), mai pot apărea unele cheltuieli suplimentare. Dacă doriţi să ajutaţi comunitatea cu orice sumă, în schimbul căreia veţi primi unele beneficii, citiţi acest topic. Aici veţi găsi toate informaţiile necesare pentru a putea dona. INFORMAŢII GENERALE Pentru a efectua o donaţie, trebuie să accesaţi acest link ! Înainte de efectuarea unei donații, trebuie să citiți și să luați la cunoștință termenii şi condiţiile. Singurele persoane la care puteţi dona sunt @SilverMask, @Luci. și @Balthasir . Nu efectuaţi plăţi la jucători sau alţi membrii ai staff-ului. Orice jucător care donează mai mult de 15€, va primi un premiu pe forum (mai multe informaţii aici) Jucătorii care nu au primit beneficiile gradului de donator (canal de TeamSpeak 3, schimbări de nume etc), sunt rugaţi să contacteze un Administrator Principal prin PM pe forum. CUM SE POATE DONA ? Metodele de donaţie sunt: PayPal, MobilPay (telefonie mobilă locală), DaoPay (telefonie mobilă internațională). Link pentru a dona pe MobilPay și DaoPay: https://www.ro-rp.ro/ucp/donator/cumpara-credite Pentru mai multe detalii, accesaţi acest link ! Mai jos aveți toate prețurile pentru credite: PayPal: 1€ <=> 10 credite 5€ <=> 50 de credite 10€ <=> 115 credite 25€ <=> 260 de credite 40€ <=> 420 de credite 50€ <=> 530 de credite 75€ <=> 780 de credite 100€ <=> 1200 de credite 500€ <=> 9999 de credite * Dacă doriți un număr de credite care nu există în lista de mai sus, puteți dona sume parțiale până la suma dorită (ex: pentru 300 de credite = 25€ + 5€ și veți avea 310 credite). MobilPay: 1€ <=> 10 credite (Vodafone, Telekom, Orange) 5€ <=> 55 de credite (Vodafone, Telekom, Orange, Digi) 10€ <=> 115 de credite (Vodafone, Telekom, Orange, Digi) 20€ <=> 250 de credite (Vodafone) * Dacă doriți un număr de credite care nu există în lista de mai sus, puteți dona sume parțiale până la suma dorită (ex: pentru 300 de credite = 25€ + 5€ și veți avea 310 credite). DaoPay: DONAŢII PENTRU VEHICULE * Maşinile de donator nu se pot vinde şi nu se pot transfera pe alte conturi! INFERNUS Preţ: 150 credite Număr de locuri: 2 Categorie: Sport Vehicles Viteză maximă: 299 KM/H Vehicul tunabil (paintjob): Nu TURISMO Preţ: 120 credite Număr de locuri: 2 Categorie: Sport Vehicles Viteză maximă: 228 KM/H Vehicul tunabil (paintjob): Nu PATRIOT Preţ: 80 credite Număr de locuri: 4 Categorie: OFF-ROAD Viteză maximă: 150 KM/H Vehicul tunabil (paintjob): Nu PACHETE SINGLE * Aceste beneficii nu sunt transferabile! O schimbare de nume în joc: 10 credite O schimbare de nume pe forum: 15 credite O schimbare de numar de telefon: 5 credite O schimbare de nume în joc + scoaterea CK-ului: 30 de credite Adăugare poartă/barieră la casa/afacerea/facţiunea ta: 30 de credite Schimbare member title forum (click): 20 de credite Adăugarea unei iconiţe pe canalul tău de TeamSpeak 3: 10 credite Canal privat de TeamSpeak 3 cu 15 sloturi (valabil 45 de zile): 20 de credite Canal privat de TeamSpeak 3 cu 15 sloturi (valabil 90 de zile): 30 de credite Canal privat de TeamSpeak 3 cu 25 de sloturi (valabil 45 de zile): 40 de credite Canal privat de TeamSpeak 3 cu 25 de sloturi (valabil 90 de zile): 70 de credite Canal ascuns de TeamSpeak 3 cu 15 sloturi (valabil 45 de zile): 50 de credite Canal ascuns de TeamSpeak 3 cu 15 sloturi (valabil 90 de zile): 90 de credite - BONUS! CALITATE AUDIO: MAXIMĂ Canal ascuns de TeamSpeak 3 cu 25 de sloturi (valabil 45 de zile): 80 de credite - BONUS! CALITATE AUDIO: MAXIMĂ Canal ascuns de TeamSpeak 3 cu 25 de sloturi (valabil 90 de zile): 150 de credite - BONUS! CALITATE AUDIO: MAXIMĂ Upgrade maşină: De la patriot la turismo: 60 de credite De la patriot la infernus: 90 de credite De la turismo la infernus: 50 de credite Downgrade maşină: De la infernus la turismo 20 de credite De la infernus la patriot: 10 de credite De la turismo la patriot: 10 credite Unban pe IP și posibilitatea de a juca pe un cont nou, de la 0: 20€ Atenție! Se poate dona doar dacă ai ban permanent pe IP pentru s0beit, bug abuse, limbaj, reclamă etc. Pentru sancțiunile ce țin de roleplay sau de lucruri IC (deathmatch, non-rp, powergaming, metagaming, transfer de bunuri etc), nu se acordă unban! Anulare blacklist, unban doar la IP și permisiunea de a juca pe un cont nou, de la 0: 30€ Atenție! Nu toți jucătorii care sunt în blacklist pot dona pentru unban! Va rămâne la decizia administratorilor de joc cine poate beneficia de acest serviciu, așa că vă rugăm să contactați un administrator principal înainte de a dona pentru acest lucru! GRADE ŞI BENEFICII * Gradele de donator sunt valabile 30 de zile şi nu pot fi transferate pe alte conturi! BRONZE (30 de credite) Schimbări de nume pe server: o schimbare Schimbări de număr de telefon: o schimbare Puncte respect (experienţă): 4 puncte respect Posibilitatea schimbării stilului de mers, de vorbit şi de luptă Posibilitatea blocării canalului de mesagerie privată (PM) Salvarea măștii la părăsirea serverului Posibilitatea schimbării vârstei caracterului: o schimbare SILVER (60 de credite) Schimbări de nume pe server: două schimbări Schimbări de număr telefon: două schimbări Puncte respect (experienţă): 6 puncte respect Posibilitatea schimbării stilului de mers, de vorbit şi de luptă Posibilitatea blocării canalului de mesaje private Salvarea măștii la părăsirea serverului Posibilitatea schimbării vârstei caracterului: o schimbare Schimbarea numelui pe forum: o schimbare Acces pe UCP la lista caselor și afacerilor de vânzare existente pe server GOLD (90 de credite) Schimbări de nume pe server: 4 schimbări Schimbări de număr telefon: 4 schimbări Un level up Posibilitatea schimbării stilului de mers, de vorbit şi de luptă Posibilitatea blocării canalului de mesaje private Salvarea măștii la părăsirea serverului Posibilitatea schimbării vârstei caracterului: două schimbări Schimbarea numelui pe forum: două schimbări Acces pe UCP la lista caselor și afacerilor de vânzare existente pe server Acces pe UCP la hartă locațiilor caselor și afacerilor de vânzare existente pe server Posibilitatea de a-ți elibera caracterul de la CK Posibilitatea de a deține un canal privat pe server-ul de TeamSpeak (25 de sloturi, valabil 60 de zile + posibilitatea alegerii unei iconiţe pentru canal) Posibilitatea de a adăuga o poartă/ușă afacerii sau casei tale CUM POȚI DONA CU MOBILPAY / DAOPAY? Accesați această pagină:https://www.ro-rp.ro/ucp/donator/cumpara-credite (ATENȚIE: Nu trebuie să fiți conectat în joc!); Alegeți țara și metoda de plată (pentru daopay) sau numărul de credite dorite (pentru mobilay); Urmați instrucțiunile de pe ecran; După finalizarea donație, veți avea în cont numărul de credite pentru care ați donat; Intrați pe această pagină: https://www.ro-rp.ro/ucp/donator/shop și cumpărați bunul dorit. ATENȚIE! Nu trebuie să fiți conectat în joc când cumpărați credite sau când folosiți creditele în magazin! ATENȚIE! Dacă doriți să cumpărați mașini, aveți grijă să nu aveți deja 5 mașini în cont! ATENȚIE! Dacă doriți să cumpărați donator și aveți deja un donator activ, donatorul nou cumpărat îl va înlocui complet pe cel vechi și nu veți primi mai multe zile! Nu cumpărați donator decât după ce vă expiră cel actual!
 24. 1 point
 25. 1 point
 26. 1 point
 27. 1 point
 28. 1 point
  Se puteau pune alte factiuni la HOF, parerea mea.
 29. 1 point
  legenda spune ca se va intoarce intr-o buna zi
 30. 1 point
  STAFF ROMÂNIA - ROLEPLAY ADMINISTRATORI PRINCIPALI: 3 ADMINISTRATORI DE JOC: BETA TESTERI: 17 Fondatori: Tavi / Tommy / Mirra / Diego. Honour List: Criss / ESY / Jdey Management: SilverMask / Balthasir / Luci. / Iulian / Psycho Head of Staff: SilverMask Head Of Beta Testers: Psycho Head of Factions: Psycho Head of Legal Factions: Vacant Head of Illegal Factions: Vacant Head of Media: Vacant Facebook și Instagram: Balthasir / Luci. Youtube: SilverMask / Psycho Head of Properties: Balthasir Head of Probation: Vacant Head of Designers: Goldie Head of Mappers: Tommy Tomi TeamSpeak 3 Manager + Discord Manager: Luci. Donații: SilverMask Development Team: SilverMask / Iulian Nume pe forum / Nume pe server / Funcţia ocupată ADMINISTRATORI DE JOC SilverMask / Tavarius_King: Administrator Principal & Head of Staff Balthasir / Michael_Rosario: Administrator Principal & Management Luci. / Herold_Calhoun: Administrator Principal & Management BETA TESTERI Psycho : Head of Beta Testers & Management PeterPMC : Beta Tester & Developer nonchalant : Beta Tester & Scripter Tommy Tomi : Beta Tester & Head of Mappers Zet. : Beta Tester .Adrian. : Beta Tester & Mapper Specter: Beta Tester & Mapper Garette : Beta Tester & Mapper Tranda : Beta Tester & Mapper racknocz : Beta Tester & Content Creator truth : Beta Tester & Content Creator keel.12 : Beta Tester & Designer Webster : Beta Tester & Scripter Gorilla : Beta Tester & Designer Greeru.: Beta Tester & Designer Trash : Beta Tester & Modder Kelan. : Beta Tester & Mapper bastery : Beta Tester & Design Team
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...