Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Se tot vorbeste de cateva pagini de promovarea comunitatii. Va astept propunerile pe PM si va pot ajuta pentru promovare pe caile necesare dar hai sa nu doar aruncam in stanga si in dreapta idei, sa le punem in aplicare. O sa primesc vreun mesaj de la vreunul dintre voi, cei care ati tot strigat de asta, cu o initiativa de promivare?
 3. Yesterday
 4. Mesajul asta inca este valabil. Pana acum am primit doar unul. Daca aveti propuneri, dati-mi PM ca sa le pot citi mai repede. Dorim sa bagam iarasi cererile de factiune cu listele de membri. Scopul acestora va fi de a impiedica inchiderea factiunilor noi, doar pentru a deschide o alta. Daca acelasi grup de jucatori (50 la suta dintre ei) isi abandoneaza proiectul vechi fara un motiv serios, acestora li se revendica dreptul de a redeschide una noua pentru o perioada de timp. Astfel, proiectele vor continua si membrii noi ai comunitatii vor avea posibilitatea de a se acomoda cu jucatorii in factiuni si de a invata mai repede. Spuneti-mi opinia prin PM sau quote aici. Daca sunt probleme majore cu faction hopperi si reprezinta o complicatie majora pentru factiuni si aveti propuneri referitoare la modalitatile de a opri sau macar ameliora aceasta chestiune, lasati-mi PM sau quote cu o propunere.
 5. Decat gov, mai bine lsa. Acolo multi playeri cu factiuni oficiale au rolat. Ha, sa nu uitam de scoala de roleplay.
 6. Putem incerca sa readucem la viata Los Santos Government? Este, pentru mine si poate pentru altii, prima factiune in care am inceput sa activam serios si in care am desfasurat actiuni placute. Consider ca reintroducerea ei ar servi ca o cale pentru jucatorii noi sa experimenteze in roleplay si sa fie invatati de cei mai priceputi. Factiunea chiar functiona foarte bine, avea tot felul de proiecte in desfasurare. Cel putin in Public Works, era foarte multa actiune, chiar daca era o "divizie" bazata pe munca de jos, pe constructii si alte chestii, in Welfare se interactiona cu civilii si se acordau ajutoare sociale ((aici puteam dezvolta mai multe actiuni decat se desfasurau, gen ca incercam sa prevenim consumul de droguri cu ajutorul EMS, sa oferim adapost celor fara case, sunt destule optiuni)) iar cei din Licensing se ocupau cu oferirea de diverse licente de operare afacerilor si chiar le inchideau daca nu achitau. De asemenea, se poate incerca si in cadrul EMS sa se deschida din nou divizia de Fire Marshal ((nu mai retin exact denumirea)) si sa acorde afacerilor autorizatii de securitate la incendiu. In momentul de fata, un jucator nou nu are prea multe optiuni de roleplay, si multi roleaza la limita legalitatii, insa daca am deschide si Government-ul, ar exista si ceva de mijloc, sa existe efectiv civili, nu doar politisti si medici pe o parte si gangsteri si mafioti pe cealalta parte, pentru ca vreti sau nu, cam asta e tot ceea ce am observat. Daca s-ar deschide din nou Government-ul, as restructura Public Works-ul ca o companie privata care are contract cu primaria, Welfare si Licensing sa opereze ca birouri diferite sub conducerea primariei ((sa aiba efectiv alte cladiri separate in care sa opereze acestea)), si sa mai fie City Council care sa se ocupe cu alegerea a diverse proiecte care sa fie realizate de Public Works, cu alocarea fondurilor pentru programele Welfare-ului ((ajutor social, campanii de preventie)), regularea tipurilor de licente de operare oferite de Licensing Bureau si (poate) adaugarea de schimbari la Codul Penal.
 7. Tinand cont ca ai peste 1kk la level 4, o sa ai acces doar la 500.000.
 8. ROMÂNIA - ROLEPLAY REEVALUARE (SERVER) 1. INFORMAŢII JUCĂTOR 1.1 Nume şi prenume: Eric Coleman 1.2 Level: - 1.3 IP: - 2. INFORMAŢII ADMINISTRATOR 2.1 Nume şi prenume: Michael_Rosario 2.2 Funcţie: admin 3. DESCRIEREA ACŢIUNII 3.1 Data şi ora: 2017-08-11 02:22:23 3.2 Regula încălcată (motivul afişat): S0belit-Weaponhack 3.3 Perioada sancţiunii (în zile pentru ban, în minute pentru ajail): permanent 3.4 O explicaţie a acţiunii: Am intrat pe server si mi-am dat sniper, am luat ban in cateva secunde. 3.5 Motivul pentru care consideri că sancţiunea a fost acordată greşit: a fost acordata corent 3.6 Dovezi (link direct, nu cu img, şi nici album): - 3.7 Link către BANLIST: https://www.ro-rp.ro/banlist/ban-15096.html 3.8 Martor(i): - 3.9 Alte informaţii: - 4. DECLARAŢIA JUCĂTORULUI "Trimiţând această reevaluare, afirm că toate dovezile şi faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau minţit în leătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate şi sunt făcute pe serverul România - Roleplay." 4.1 Înţeleg şi sunt de acord cu declaraţia de mai sus: DA
 9. #444 - nu se scoate.
 10. Ai fost banat pentru bug abuse. Nu se scoate.
 11. Ai dreptate cu posturile aruncate la misto, si eu am lasat unul acum cateva pagini pentru ca stiam sau cel putin credeam ca nu se va schimba nimic, totusi am vazut ca s-a dat jos o mare parte din staff, deci inseamna ca se misca ceva ceva. Parerea mea e ca trebuie ajutati playerii si invatati modul de joc, si aici intra tot o parte din staff sau daca nu, sa fie pusi playeri vechi, cu experienta sa organizeze cum era pe vremuri, scoala de roleplay. Duminica, o ora, doua, sa fie scoala de roleplay, unde incepatorii sa fie adusi si sa le fie date niste indicatii de inceput, pentru a intelege modul de joc si de a primi sfaturi despre cum se poate creea o actiune roleplay care sa nu strice cheful de joc si care poate avea o continuitate frumoasa si cat mai realistica. Au aparut foarte multi incepatori care nu sunt ajutati sa inteleaga ce se intampla pe un server de roleplay, care au conturi facute din 1000 de incercari si cand intra pe server inca se cred pe un rpg (datorita lor alti playeri poate putin mai experimentati isi strica cheful de roleplay si actioneaza intr-un mod negativ, recurg si ei la DM, Troll, etc). Dar dupa cum am spus trebuie sa ajute si playerii normali si cei care fac parte din staff, daca vreti sa jucati intr-un loc in care totul merge bine trebuie sa lasati nasul ala pe care il purtati pe sus (playerii astia vechi pe care daca ii intrebi 2 chestii pe pm te iau la misto sau te injura pentru ca le strici marele roleplay regizat sau pentru ca au jucat si ei pe alte comunitati si stiu 3 fraze in engleza) si sa ii ajutati sa inteleaga cum merg treburile pe sv. Un alt punct critic este scriptul, dar aici stiu ca se lucreaza deja si ca o sa apara imbunatatiri. Daca vreti sa fie playeri multi online, ar trebui sa se mai ocupe cineva si de canalul ala de YT si sa se faca promovare la server acolo sau pe pagina de facebook a comunitatii. Totul trebuie luat cu pasi marunti, pentru ca e mult de munca datorita timpului in care serverul a fost ignorat si lasat sa pice, dar daca va tineti de treaba o sa il aduceti inapoi la viata, si anume un server de roleplay bun, cum era prin 2016 roleplay mult si de calitate / distractie si activitate la fel de multa.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...