Jump to content
Decembrie, luna evenimentelor pe România Roleplay Read more... ×

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. :))))))))))))))))))))))))

 5. Last week
 6. ItzErik

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoane care au un nivel mediu de roleplay. Pentru ce caut?: Un gang de albanezi Contactati-ma prin: PM
 7. Se `lucreaza` la mapping-ul ASGH de 2 ani imediat, eu zic sa va bucurati de skinurile ce s-au adaugat prin Martie. Ce ar fi dragut din partea HC-ului si din partea membrilor, sa postati si niste RP interesant de la diferite actiuni de pe server. Nu doar acelasi RP monoton pe care o faceam toti acum X luni. In rest, nu mai am ce spune, oricum comentariile mele sunt `irelevante` in ochii unora care se ocupa de factiune + ca nu mai activez de ceva timp pe server ca sa pot spune mai multe.
 8. Balthasir

  Wipe la Banlist

  Am încercat să dăm wipe la banlist, dar nu am avut susținerea necesară, astfel încât jucătorii banați pot să facă probation chiar și fără să treacă cele 3 luni (dacă au fost banați cel mult în luna noiembrie, exclus decembrie). Când o să rezolvăm treaba cu banlistul, o să anunțăm.
 9. Să se roleze renovarea spitalului, si să se facă o inaugurare, că interioru' asta e cam de 50 de ani.
 10. Fifty50

  Wipe la Banlist

  O sugestie destul de interesanta, chiar ar trebui sa li-se acorde o sansa.
 11. Relaxaman

  Wipe la Banlist

  Salutare tuturor! Ce parere ati avea despre un Wipe La Banlist? Avand in vedere faptul ca numarul de playeri online este din ce in ce mai mic. In opinia mea fiecare player banat merita inca o sansa de a juca pe acesta comunitate, pentru a spori roleplay-ul de pe server. Chit ca unii din ei vor recurge din nou la acte de troll, se va ajunge la reclamatii si acestia vor fi sanctionati. Dar totusi, nu cred ca toti cei ce au trecut deja printr-un ban permanent sau IP vor recurge din nou la aceleasi gesturi. Astept si opiniile voastre. Ar fi un cadou frumos pentru cei ce au gresit si ar dori sa revina pe comunitate!
 12. Balthasir

  Skinuri de copil

  Respinsă. Nimeni nu vă împiedică să faceți roleplay că sunteți copii, și sunt câteva skinuri pentru asta, dar nu vom adăuga skinuri care sunt mai mici decât cele normale, deoarece vor exista probleme la damage. Ne cerem scuze. Dacă aveți skinuri ”normale” și considerați că ar merita adăugate, aveți o secțiune pentru asta. Mersi.
 13. lumberjack

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoane care au un nivel mediu de roleplay. Pentru ce caut?: Pentru deschiderea unei factiuni de tip rednecks. Contactati-ma prin: discord: lumberjack#0526 sau pm pe forum.
 14. Crezi că nu-i chemam? Primeau câte 5-10 ajail la event că ne întrebau "da bani ne dati? alo domnu doctor ma doare in pl" :)))))
 15. hazzie

  sterge contun pizd mati

 16. Punem si LSPD-ul pe zona, sa nu lase sa intre decat cate 1, sa se respecte anumite reguli si norme, etc. Daca e organizat cum trebuie, nu are de ce sa nu iasa ceva placut
 17. Midnight_Racer

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoane serioase Pentru ce caut?: Midnight Racers Club. Contactati-ma prin: PM Forum.
 18. De cate ori am făcut eu event gen ziua HIV, SIDA, ziua donării de sânge, toți veneau, intrau 2-3 în saloane, ieseau, vorbeau pe hol n-o să iasă ceva plăcut
 19. mihut

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Patru persoane care gandesc si stiu roleplay. Pentru ce caut?: Gang de negrii, pm pentru detalii. Contactati-ma prin: PM Forum.
 20. Nonchalant

  Persoane pentru roleplay

 21. Earlier
 22. stolky

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Cativa playeri care pot rola ca negrii, pentru un proiect, un edit cat de cat ok. Pentru ce caut?: Contactati-ma prin: Pm @stolky sau stolky#2096
 23. Nonchalant

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut? Persoane care doresc sa roleze ca niste cowboy Pentru ce caut? Contactati-ma prin PM @Nonchalant
 24. Balthasir

  Poze facute de-a lungul timpului

  @Donny bA
 25. Balthasir

  Schimbări în cadrul facțiunii

  Scos blacklist de la membrii EMS. Schimbări interne (manuale / divizii). Academie deschisă. Reintegrări deschise. Vă așteptăm cu drag.
 26. Yung Dreamy

  Wipe EMS Blacklist

  Salutare, după cum spune și titlu - eu alături cu @Balthasir am decis să dăm wipe la lista cu interdicții în departament. Oricine este bine venit acum în departament. Mai pe scurt: Toate restricțiile au fost scoase. O zi bună în continuare.
 27. Certified Blood

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Jucatori pentru factiunea de care portretizeaza viata unor sarbi aflati in Los Santos. Pentru ce caut ?: Pentru: Contactati-ma pe PM @Certified Blood
 28. Pro. Daca s-ar putea sa se faca cate un salon per culoare ca pacientii, dupa triaj, sa fie dusi acolo.
 1. Load more activity
×