Jump to content

ItzErik

Testeri
 • Content Count

  3,551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ItzErik last won the day on 28 March

ItzErik had the most liked content!

Community Reputation

4,062 Legendary

2 Followers

About ItzErik

 • Rank
  Legendary Member
 • Birthday 16/02/2004

Profile Information

 • Gender
  Male

Profile Fields

 • Character Name
  Michael "Micky" Scarfo

Recent Profile Visitors

1,670 profile views
 1. ???? Cel putin jumatate din banii pe care ii am au fost facuti prin roleplay in toate factiunile oficiale in care am fost. Nu stiu care dintre noi dadea scam uri pe la peco ca sa faca avere din moment ce tu plangi pentru ea. Asta a fost o decizie luata si deja au inceput lucrarile pentru update-uri pe care probabil le asteptati de multa vreme. Ati vrut schimbare dar totodata nu puteti sa faceti niste sacrificii pentru aceasta schimbare. Acest server trebuia sa fie unul de hard roleplay dar s-a transformat intr-un maraton de cine are cei mai multi bani si cele mai multe dube cu arme. Usa este deschisa si primim mereu oameni noi care va vor inlocui pe voi, cei care ati crezut ca sunteti pe RPG si ala tare e ala cu 50kk in banca. "Un jucator nu o ia de la 0 atat de usor" Dar cand va mutati pe alte comunitati pentru a prinde niste functii e usor sa o iei de la 0?? Te contrazici singur.
 2. Poate cu ocazia asta o sa invatati sa faceti banii prin roleplay si nu prin farmat.
 3. Mă bucur că am putut ajuta la acest buletin si felicitari tututor.
 4. Ce caut?: Caracter feminin afro-american pentru a dezvolta roleplayul de familie. Pentru ce caut?: Waterfront Piru Contact: PM
 5. Ce caut?: Persoane care doresc sa intre intr-un gang de surenos, East Side Longos in East Beach. Pentru ce caut?: https://en.wikipedia.org/wiki/East_Side_Longos Contactati-ma prin: PM pe forum.
 6. Ce caut?: Factiunea este in cautare de membri activi! Acceptam pe oricine, indiferent de nivelul de roleplay atat timp cat pot invata. PM mie sau lui @furt wins Pentru ce caut?: El Equipo de Corrales (Sub factiunea factiunii oficiale Los Zetas, prin ea puteti primi invite in factiunea oficiala) Contactati-ma prin: PM forum, mie sau @furt wins
 7. Ce caut?: Persoane care stiu sa faca CH Dev. pentru un caracter ce se va alatura intr-o organizatie tip cartel. Pentru ce caut?: El equipo de Corrales, sub factiunea factiunii oficiale Los Zetas a lui Kelan. Prin ea va puteti integra in cartelul propriu zis. - Contactati-ma prin: PM forum @ItzErik @furt wins @leviathan.
 8. Ce caut?: O persoana care sa stie sa faca roleplay de chimist pentru un laborator de droguri (cocaina) Pentru ce caut?: Los Zetas (factiune oficia Contactati-ma prin: PM pe forum.
 9. Irish Mafia, factiunea care m-a invatat rp @reender @Square @marksman eleven @drk @Tripple One @Square Cei mai forta!
 10. Administratori Degradati - @reender Moderator - Asistent Succes =))
 11. Ce caut?: Persoane care au un nivel mediu de roleplay. Pentru ce caut?: Un gang de albanezi Contactati-ma prin: PM
 12. Ce caut?: Jucatori cu experienta in roleplay-ul de prostituata, activi seara in special. Pentru ce caut?: dezvoltam o retea de proxenetism, din care ambele parti vor castiga bani IC Contactati-ma prin : PM
 13. ItzErik

  SADoC

  Cum merge ? @Balthasir
×
×
 • Create New...