Sari la conținut

Florencia 13


montana

Postări Recomandate

 

FECqu8A.jpg

Florencia 13, un nume pe care majoritatea locatarilor din El Corona il recunosc si prezinta frica, teama fata de acestia. Gastile care activeaza in tot cartierul El Corona terorizeaza frecvent locatarii cartierului, Los Santos Police Department intra in alerta. Desi ajung la fata locului, politistii nu pot face nimic, sunt impanziti peste tot. El Corona este controlata / dominata de Florencia 13, gang-ul care sperie chiar si politistii din Los Santos.

In Florencia 13 apar si copii cu varstele cuprinse intre 12-17 ani. Nu ezita sa-si vanda marfa la colturile strazii pentru a le satisface pozitia financiara celor mai mari din cartier. 13 reprezinta un ideal in viata lor, reprezentand surenos.

Altercatiile cu alte gasti rivale nu ezita sa apara. Cei din 18th gang se afla pe primul loc in rivalitate. Totul creste, varsta lor dar si mentalitatea, fetele din cartier nu mai sunt fetite neajutorate, ci incep sa aiba pesti ale unor vagabonti de la colt de strada. Apelele frecvente in fiecare noaptea a locatarilor din El Corona nu rezolva nimic, dispar pur si simplu in pustietatea noptii, putini sunt prinsi. Surenos este viata pentru ei, este un fel de a trai, isi dau viata pentru cartier si pentru tovarasi.

Incep sa apara relatii cu mafiotii inraiti din oras, substantele si armamentul incepe sa creasca din punct de vedere cantitativ si calitativ. Florencia 13 deja isi contureaza un titlu in Los Santos, se afla la partea in care povestea incepe.

 

--topicul se afla in plina desfasurare, o sa mai adaug cateva chestii, il trimit mai repede ca sa nu ocupe nimeni el corona, pentru ca este cautat cartierul de multi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...