Sari la conținut

Los Santos Government


Hatake.

Postări Recomandate

ZiYDsGM.png''Los Santos este cu adevarat unul dintre cele mai îndrăznețe și de neratat orașe din lume. Oamenii sunt frumoși și atitudinea lor... bine, asta e pentru voi s-o descoperiți. Orașul este un paradis urban al lumii moderne, cu propriile turnuri Babel, un adevărat labirint cu autostrăzi, străzi laterale, cartiere rezidențiale pline de farmec. Los Santos este un loc unde poți vedea totul și să ai totul.

Este situat în partea sud-estică a San Andreas și se învecinează la vest cu Flint County iar la nord cu Red County. Los Santos este un centru major al producțiilor cinematografice, evenimentelor culturale, televiziune și alte industrii de divertisment afiliate. Orașul este o amestecatura de culturi, ideologii și doctrine religioase din toate culturile lumii, un adevarat Babylon; rasismul fiind la el acasă. Populația este divizată în 27 de districte ce le sunt case studiourilor de televiziune faimoase, imobilele multi-milionarilor, suburbii rău famate, un stadion pentru diverse evenimente, un observator astronomic, și al patrulea cel mai solicitat aeroport din lumea întreagă. Iar lista pare una infinită.'' —Extras din Los Santos Guide

 

 

Introducerea în fantezia oferită de orașul cel mai diversificat al statului San Andreas, reprezintă de fapt înțelegerea actelor organelor de lege și întreaga Constituție, care se modifică pentru un plus de organizare și liniște în orașul diferențelor, al bogăției și sărăciei, divizate de granița dintre nord și sud, dintre vest și est.

 

Prin Constituția statului San Andreas, se prevede că Guvernul San Andreas necesită mai multe ramuri executive, responsabile pentru impunerea și respectarea legii în oraș, necesitatea de îngrijiri medicale, pedepsirea persoanelor vinovate prin încălcarea Codului Penal, promulgarea de noi legi, echilibrul economiei și probabil cel mai important, relațiile dintre Guvern și popor. Astfel, se destind următoarele agenții naționale:

 

  • Los Santos City Government 
  • Los Santos Police Department 
  • Los Santos Emergency Medical Services 
  • Los Santos Department of Justice 

 

În ciuda autonomiei fiecărei agenții naționale față de salariații și institutul în sine, High Council-ul LS Government și Curtea Supremă de Justiție se pot abate de la regulă și ordona asupra celorlaltor departamente, cu un motiv solid și bine întemeiat.

 

 

 

lkUGQ.png

 

 

Los Santos ( City ) Government reprezintă factorul cheie în relația cu poporul, cât și, o valoare a comunității și instituția cea mai de preț prin îndeplinirea unor multitudini de responsabilități și îndatoriri, cât și datorită cuplării Los Santos Department of Justice (LSDJ ) de agenția națională, ca ramură executivă. 

Primăria Los Santos îndeplinește, deci, următoarele îndatoriri față de oraș și populația lui:

 

  • Promulgarea de legi și modificarea Constituției în paralel cu Codul Penal, în diminuarea ratei de criminalitate și nu numai
  • Lincețierea afacerilor de pe teritoriul orașului
  • Asigurarea unei economii fixe și prospere, prin taxe și impozite
  • Dezbatea problemelor comunității orașului în mod public cât și confidențial, în Consiliu
  • Dezvoltarea, îmbunătățirea și infrumusețarea orașului
  • Siguranța față de oraș prin sentințe de arest a persoanelor care comit infracțiuni — Los Santos Department of Justice
    • Tribunalul Los Santos — Clădirea principală în susținerea proceselor de acuzație penală
  • Siguranța muncii și bunăstării cetățenilor
  • Atribuirea de resurse nevoiașilor
  • Control asupra resurselor monetare ale orașului și fondurilor primite
  • Starea Civilă
  • Consultație între Guvern și popor

 

 

 



MONTGOMERY WINTHROP CÂȘTIGĂ ALEGERILE ELECTORALE!

 

 

 

TEwMjv8.pngMontGomery Winthrop reușește să preia conducerea Los Santos City Government, după ce instituția de o importanță majoră în dezvoltarea orașului, a stat sub tutela Consiliului Local, care au stagnat asupra tuturor proiectelor, prilejiu în care organizații criminale au reușit expansiunea pe teritoriul Los Santos. Mandatele foștilor primari s-au încheiat în mod groaznic, prin arestul lor pentru spălare de bani.

 

PREMIERĂ PENTRU LOS SANTOS, unde Montgomery Winthrop reprezintă PRIMUL primar de culoare pe care îl are orașul. Fără să aibă niște rivali cu spirit de competiție, noul Mayor a convins publicul prin discursuri de mare interes și multe propuneri față de ceea ce dorește să schimbe. Toți suntem curioși!

— Sursa: San Andreas Network

 

 

Credite: @Paulus @Hatake.

Nu există surse de inspirație, totul a fost creat de autor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...