Sari la conținut

Mara Salvatrucha XIII


Money

Postări Recomandate

0d9ucTq.png

THE BEGGINNING OF MS-13

 

    Mara Salvatrucha XIII este un gang hispanic, fondatorii provenind din El Salvador. In anii 80, pe timpul razboiului din El Salvador, refugiatii au inceput sa intre in Statele Unite ilegal. Dupa ceva vreme, multi refugiati din El Salvador isi gasise un adapost si un job in state. Niste tineri, au incercat sa abordeze niste membri 18th street gang, si sa isi gaseasca anturaj. Desi, membri 18th street gang, sunt in mare parte tot de origine hispanica, acestia nu prea s-au inteles, asa ca s-au luat la bataie. Tinerii refugiati, si-au pierdut orice speranta, asa ca au inceput sa isi formeze singuri o gasca alaturi de ceilalti refugiati. Gangul a inceput sa se dezvolte foarte rapid, in scurt timp, gangul avea deja un numar mare de membri. Membrii MS-13 sunt recunoscuti ca fiind foarte violenti, deoarece ei erau obisnuiti sa vada persoane torturate si ucise brutal de cand erau in El Salvador. Pentru a intra in gang, noii membri primesc o bataie de la membrii gangului timp de 13 secunde, timp in care trebuie sa reziste si sa nu riposteze. Pentru a urca in ochii liderilor, membrii faceau acte de violenta care nu erau necesare. Numeroase persoane au inceput sa se teama de acest gang, incat nimeni nu mai suna la politie daca ceva se intampla. MS-13 controleaza cartierul lor prin violenta, si prin intimidare, intimidand rivalii si civilii prin actele lor de violenta care nu este necesara. In multe cazuri, dupa ce membrii gangului bat o persoana intr-un mod brutal, membrii noi se vor intoarce si vor termina victima pentru a creste in ochii liderilor si a membrilor gangurilor.

 

EL CORONA GANGSTERS

    

       Enrique "Rique" Rivero, este un tanar care a intrat in MS-13 la varsta de 13 ani, devenind un membru la varsta de 14 ani. Rique nu avea tata, si traia doar cu mama sa. Doi ani mai tarziu, cand Rique avea 16 ani, mama sa a aflat de anturajul sau, asa ca s-a mutat din cartier. Acestia s-au mutat in El Corona. Rique a inceput sa se concentreze mai mult pe scoala, renuntase la obiceiurile sale proaste si se schimbase mult de cand s-au mutat. Schimbarea sa nu a tinut decat un an, pana cand acesta s-a intalnit cu vechi prieteni de ai sai, afiliati MS-13. Rique fumase un joint cu acestia, iar atunci el a realizat ca ii place mai mult acest stil de viata. Cateva zile mai tarziu, acesta a pornit un nou clique MS-13 in El Corona, recrutand adolescentii din cartier.

 

 

 

 

 

Editat de Money
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 119
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

        OOC

  • Aceasta factiune doreste sa reflecte cat mai mult posibil viata unui gangster de origine hispanica.
  • Factiunea este foarte stricta in privinta Character Developmentului, punem accent pe Character Development, asa ca cel mai recomandat este sa va integrati cu un caracter hispanic, de 11-12 ani.
  • Dorim sa facem o atmosfera cat mai placuta, din punct de vedere OOC, asa ca "Respecta si vei fi respectat"
  • Ne rezervam dreptul de a oferi FPK si CK oricui incearca sa se integreze, sau oricarui membru.
  • Nu primim trolleri, oricine incalca regulamentul serverului va primi FPK pe motive OOC.

Credits

Imagini: LSRP

Topicul este rezervat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...