Sari la conținut

1992 Washington Juvenilles Height


Archix.

Postări Recomandate

N7sQEVa.png

1992 Washigton Juvenilles Height este o banda strada care au ca ocupatii traficul de droguri si de arme . Interesele lor sunt bani si distractia . Este cunoscuta dupa agresiunile , crimele si pagubele realizate in Los Santos . Ca scop au lupta neincetata pentru culoare si respect . Sunt recunoscuti dupa imbracamintea lor sport , tip baschetball-isti . Cel mai des sunt intalnit in zona in zona Jefferson-ului , in apropierea bisericii . Ei nu au nici un fel de credinta , constiinta si traume cauzate de faptele facute.

8KsOINR.png

Anul 1992 un an special .. Din dragostea a doi parinti a iesit Achilles Riggins , un baiat care avea sa ajunga un mare gangster . El a crescut alaturi de bunici deoarece parinti s-au mutat in alta localitate si nu sa mai auzit nimic de acestia . Bunicul lui Achilles era foarte credincios si se inchina unui Dumnezeu alb . El a fost dus la o scoala si mutat in fiecare an din una in alta deoarece era foarte revoltat , avea mult tupeu si nu suporta criticile altora ripostand violent . El a luat bacul cu 5,20 a doua oara . Dupa terminarea scolii el isi etrecea timpul pe strazi vanzand droguri . La optispe ani a mers cu un prieten “Big Kazz†sau “Kazzy†la magazinul alimentar. Kazzy era spaima Los Santos-ului , avea saisprezece ani si omora pe oricine i-l sfida . El a omorat vanzatorul din simplul motiv ca se uita urat . Ei au fost surprinsi pe camerele de filmat gasite de politisti iar Achilles a fost bagat la parnaie in timp ce Kazzy a fost la scoala de corectie doi ani , plus un advertisment. A stat acolo trei ani iar la iesire si-a inceput activitatile . Si-a strans un grup de baieti formandu-si o gasca in care facea parte si Kazzy. Intr-o zi bunicul lui la intrebat daca ii pasa ca traieste iar acesta a raspuns “Nu ! “ fiind confuz . Peste putin timp a comis o crima in fata casei bunicului iar acesta ia pus hainele in plasa si la dat afara . Sa mutat la Kazzy ca vroia ori nu , nu avea unde se duce . A inceput sa-si produca singur marfa , adica crack . Statea din ce in ce mai mult in ghetoo-uri facandu-si planuri pe viitor . Totul a inceput de la o masian de tip Washigton si de la anul in care sa nascut . De aici si numele 1992 Washigton . La formarea gang-ului s-au strans in Ghetoo peste doua zeci de negri iar la aprinderea joint-ului a cazut ploaia . Un nou gang sa stabilit in oras si anume 1992 Washigton Jevenilles Height . Incet , incet acesta sa facut cunoscut si a intrat in competitie cu celelalte grupari . Traficul de droguri , arme a crescut in zona Jefferson-ului . Rata de decesuri a intrecut rata de nasteri cu un procent greu de crezut . Achilles era indiferent si nu-i ce haus lasa in urma. Din ciuda si razbunare intr-o seara a dat foc la casa bunicilor fara mustrare iar ca drept rezultat ambi bunicii au murit carbonizati si arsi . Sangele lui Achilles sa facut rece pe zi ce trecea . Si-a cumparat o casa unde sa mutat si unde si-a petrecut restul vietii . Baieti din gang faceau lucruri negative , trafic de droguri , agresiuni , jefuri , furturi auto , chiar si crime pe zi ce trecea . Aceasta este poveste lui Achilles Riggins si formarea gang-ului 1992 Washigton Juvenilles Height .

bDpnsWH.png

In continuare gruparea din afro-americani , cunoscuta sub numele de 1992 Washigton Juvenilles Height’ se ocupa in special cu traficul de droguri pe cantitati mici si traficul de autovehicule ceea ce implica spargerea si comertul acestora pe piata neagra . Traficul de droguri este realizat de toti membri . Acestora li se vor da niste droguri de la o persoana importanta si cunoscuta in gasca , iar vinderea acestora se face cu profit . O suma de bani ii este data napoi celui care produce. De putin timp gang-ul sa lansat pe traficul de arme de calibru mic . Acesta este realizat doar de membri importanti si este foarte strict.

nBBPOQJ.png

Recrutarea se face strict “ in character†iar orice ezitare de a te infiltra in factiune prin intermediul “out of character†va poate aduce numai neplaceri si inposibilitatea de a mai intra . Trebuie sa stiti foarte bine roleplay , fara scapari sau editari si un scris corect gramatical este de preferat. Daca se intampla sa mai scapati cate una nu este vre-o problema . Cand vii in cartier trebuie sa gasesti un motiv sa intri in vorba cu noi , cu o combinatie ceva sa ne atragi atentie . Va sugeram sa nu fiti din prima foarte indrazneti . De multe ori veti fi dati la o parte de catre membri respectati si cu vechi dar din acesta lucru nu trebuie sa va descurazati . Incercat sa intrati in contact mai mult cu outsider-i si mai putin cu insider-i. Uneori cat outsider vei fi batjocorit , luat la misto si chiar pus la munca josnica si jicnitoare . Perioada de initirere poate dura o zi sau mai mult in functie de stilul de roleplay practicat . Pentru a deveni insider trebuie sa ai vechime , sa fii respectat nu numai de cei mai slabi ca tine ci si de ceilalti membri importanti , sa faci roleplay de calitate , intr-un fel sa devii unul de-al nostru . Inca o data va este reamintit ca ve-ti fi dati des a o parte dar nu trebuie sa va impacientati , este total normal deoarece ceilalti membri sunt de mult in factiune si si-au castigat dreptul sa vorbeasca cu cine vor cum vor .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...