Arhivă
85 topics in this forum
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului:Chaparro_Neta Masteraccount:Chaparro_Neta INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut:FCR-900 Cantitate:1 Data & Ora: 21 iulie 2022 11:00:22 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.):Am facut un mic accident de masina Rp si am picat prin harta cu motocicleta. DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://imgur.com/a/mNXgfj1 Persoane prezente la situație: Washington_Jeffrey
-
0
Reputation Points
- 1 reply
- 413 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Cesar_Tejedor Masteraccount: gy.utera INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: proprietate Cantitate: 1 Data & Ora: am cumparat casa pe 26 sau 27, stiu sigur ca am avut-o si pe data de 28, dar acum pe 30, ora 9:40 nu imi mai apare nici pe harta, nici pe /stats DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): cumparasem o casa cu 45k, dar n-am bagat de seama ca dupa ce am cumparat-o, inca imi scria /buyproperty 45,000, gen se putea cumpara iar, o vedeam pe harta, pe /stats, dar acum cand am intrat, am vazut ca nu o mai aveam nu am dovezi ca am detinut-o, dar cred ca…
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 362 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului:Maximilian Kuhn Masteraccount:frtwins INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut:glock Cantitate:50 Data & Ora: 6.19.2022 another glock... DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Mergeam cu masina mea Benefactor, voiam sa alimentez, aveam viteza mica dar cum tipic am avut un framedrop imens n-am putut sa virez si am intrat fix in benzinarie si am murit, dupa am dat /sc si am pierdut arma, sper sa ma intelegeti ca nu eram atat de redus mintal sa fac asta cu buna stiinta. DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, pri…
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 278 views
- 1 follower
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Maximilian Kuhn Masteraccount:furtwins INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut:glock pistol Cantitate: 60 Data & Ora: 6.18.2022 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): Persoane prezente la situație:
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 185 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului:Tremon Royster Masteraccount:DanG INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut:Shotgun Cantitate:1 (24 gloante) Data & Ora:1.06.2022 23:43 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Necunoscut [Multiple] - Reclamații sancționate - România Roleplay (ro-rp.ro) DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://imgur.com/1NrhUnY Persoane prezente la situație: Orlando Fowler, Kennin Fletcher, Spazz Faucher
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 270 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Makaveli Jackson Masteraccount: elchelioso INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: casa Cantitate: 1 Data & Ora: Nu stiu... am foat inactiv. DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Am citit recent ca au existat restructurari si ca s-a restrans zona de roleplay in centrul orasului. Tot acum am vazut ce se putea face cerere pentru mutarea locuintei sau restituirea banilor. Sper ca nu e prea tarziu, insa vreau sa primesc banii inapoi pentru proprietatea care mi-a fost stearsa. DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adao…
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 225 views
- 1 follower
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Spazz Faucher Masteraccount: w2g INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Combat Pistol Cantitate: 1 (65 gloante) Data & Ora: 1.06.2022 23:43 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Necunoscut [Multiple] - Reclamații sancționate - România Roleplay (ro-rp.ro) DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): (105) My Video128 - YouTube Persoane prezente la situație: Orlando Fowler, Tremon Royster, Kennin Fletcher
-
1
Reputation Points
- 3 replies
- 404 views
- 1 follower
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Nikolai Aleksandrov Masteraccount: franzelus INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Apartament Cantitate: 1x Data & Ora: 19.06.2022 20:20 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Avand in vedere ultimile modificari aduse la server, mutarea zonei principale, doresc sa primesc inapoi banii pe apartament. DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): Apartament Eclipse Towers - Floor 14, Apartament 14. Persoane prezente la situație: -
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 182 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Laurens König Masteraccount: eleganteyou INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: x2 masini testate Cantitate: Data & Ora: 21:30 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Am intrat si eu pe server ca tot omul si m-am alaturat intr-o factiune din cartier. Am jucat doua luni in aceleasi sistem de racer si dupa timpul asta petrecut pe GTA V am decis sa schimb atmosfera. Nu zic, inca mai mergea factiunea, dar datorita jucatorilor, o sa ne revenim noi. M-am alaturat intr-o alta factiuni, am obtinut niste bani si bunuri. Am decis sa cumpar doua masini pentru cartier, a…
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 305 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Yiannis Armstrong Masteraccount: eleganteyou INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Benefactor Schlagen GT Cantitate: x1 Data & Ora: 14:59 / 16 iun.2022 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Odata cu modificarile aduse pe server si inchiderea factiunii I want to race in San Andreas, doresc pe cat de mult posibil sa renunt la aceasta masina si sa primesc suma de bani cumparata din DS inapoi pe ea. Nu am nevoie de o masina atat de scumpa, doresc sa-mi fac alt caracter develop, am alaturi de niste prieteni o factiune de nemti, un roleplay mediu. Masina este p…
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 180 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Diego Ramsey Masteraccount: RamsyOff INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Banii pe casa si masinile din dovezi. Cantitate: 347.750$ Data & Ora: - DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Am cumparat toate cele atasate in poze pentru a face roleplay de fermier in Grapeseed, langa Sandy. Dupa ce am cumparat toate necesatile, au scazut drastic numarul de playeri si acuma a venit restructurarea asta cu zona de interactiune, unde nu ma voi putea folosii de aceste bunuri personale si nici nu le-as putea vinde. Daca se poate, prin aceasta cerere sa mi se restituiea…
-
0
Reputation Points
- 4 replies
- 265 views
- 2 followers
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Juan Cortes Masteraccount: DanutzB INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: 1. Afacerea "Butchery Paleto Bay" - Adresa : Great Ocean Hwy, Paleto Bay - ID 738 - Pret 250.000$ ( https://ucp.ro-rp.ro/property-requests/property/44 ) - Vehiculele cumparate pentru firma: *Canis Seminole 30.000$ - https://imgur.com/b2NzMcf *HVY Benson 96.000$ - https://imgur.com/tQiGisi 2. Casa Paleto Bay recent cumparata. ID 755 - Adresa 4001 Procopio Dr -Pret 150.000$ - Cantitate: - Data & Ora: 15.06.2022 DESCRIERE Explicați…
-
0
Reputation Points
- 4 replies
- 226 views
- 1 follower
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Isabelle Bourguignon Masteraccount: hardstyle INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Rub Street Ap Cantitate: - Data & Ora: - DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Am o cerere de transfer acceptata de pe Brennan Houston pe Isabelle Bourguignon cu un apartament pe Rub Street. Inca nu am intrat in contact cu un membru staff sa mi-o dea pe celalalt caracter insa as dori sa primesc banii pe ea si furniture aici. ( Deoarece se afla in afara zonei South Central ) DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte a…
-
0
Reputation Points
- 4 replies
- 290 views
- 1 follower
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Diego Navarro Masteraccount: MaRiAn07 INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Casa Paleto Bay ( la cerere - 150k $) Cantitate: 1 Data & Ora: 15/06/2022 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Nu mai am ce face cu aceasta casa in aceasta zona deoarece toata actiunea se muta in South Central. DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://imgur.com/a/rncrLqU Persoane prezente la situație: xinith (el mi-a creat casa)
-
0
Reputation Points
- 4 replies
- 164 views
- 1 follower
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Angel Ravelino Masteraccount: tazz INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Proprietate, Apartament Eclipse in valoare de 270.000$. Cantitate: 1. Data & Ora: N/A DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Doresc sa-mi recapat banii pe proprietatea achizitionata. Revin din nou cu aceasta cerere, m-am gandit mai bine si ma avantajeaza daca imi cumpar ceva in zona respectiva. DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://imgur.com/a/1RBNQX8 / https://imgur.com/a/lUQRMAZ Persoane prezente l…
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 159 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Angel Ravelino Masteraccount: tazz INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Proprietate, Apartament Eclipse in valoare de 270.000$. Cantitate: 1. Data & Ora: N/A DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Odata cu disparitia tuturor proprietatilor din afara South Central-ului din Los Santos, doresc sa-mi recapat banii pe proprietatea achizitionata. DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://imgur.com/a/1RBNQX8 / https://imgur.com/a/lUQRMAZ Persoane prezente la situație: N/A
-
0
Reputation Points
- 3 replies
- 246 views
- 1 follower
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului:Austin Aguayo Masteraccount:furtwins INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut: Motel Vespucci, Ferma in afara orasului Cantitate:- 60.000$ + 150.000$ Data & Ora: 6.15.2022 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.):Am inteles ca datorita schimbarii cei ce detin proprietati vor fi despagubiti in necesitate de catre acestea, ca metoda de compensare. Doresc sa-mi fie lua-te de pe caracter mai exact sterse, sau sa le vand eu pe 1$ STAFF-ului si sa mi se restituie banii pe acestea.Ferma abia a fost cumparata pe post de laborator secret in factiunea Nueva Plaza, dar…
-
1
Reputation Points
- 2 replies
- 185 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului:Ares Smith Masteraccount:AREST1001 INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut:nu este pierdut dar Karin Sigma-Two Cantitate:1 Data & Ora:07.06.2022 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Bunul nu este pierdut dar am avut nevoie de o masina pentru roleplay-ul meu dar nu stiu de ce am ajuns sa am o alta masina de care nu aveam nevoie și as dori sa o returnez sau sa o scoateți de pe cont și sa îmi primesc banii inapoi nu i-am făcut nici km atat cât ca am vazut cum se conduce dar dacă se poate as dori sa o returnez DOVEZI & MARTORI Poze cu /serverti…
-
2
Reputation Points
- 3 replies
- 240 views
-
-
INFORMAȚII PERSONALE Numele jucătorului: Chico Escallero Masteraccount:furtwins INFORMAȚII DESPRE BUNUL PIERDUT Bun pierdut:glock Cantitate:33 Data & Ora:6.6.2022 DESCRIERE Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): DOVEZI & MARTORI Poze cu /servertime (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): Persoane prezente la situație: @ Genessis
-
0
Reputation Points
- 2 replies
- 196 views
-