Jump to content

#Mihai..

Members
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 Excellent

3 Followers

About #Mihai..

 • Rank
  Junior Member

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  $WAG Y0L0 BANI CONSTELATIIIIII FEMEIII DROGURI ARME GUNS DRUGS MONEY STARS SEX MONEY AGAIN MONEY $$$$$$$$$$$$ BMW GTI RS RS5 YAMAHAA KUSH KUSH DIN NOU KUSH SKANK BLA BLA BLA AMSTERDAM

Profile Fields

 • Character Name
  Andreas Aguero

Recent Profile Visitors

1,031 profile views
 1. Ia boss. Sa te aud.

 2. MS - Stefan aka Graff Santoro - Eu + Anto Lost Heaven - Esy Los Zetas - Random Santello - Random / Silver Malditos - Graff / Tazu Mama da-mi bani - (baietii vechi) SSV - ACE 18th street - Eu si Ludu la eMe (cand stateau in Rodeo in apartamentul meu personalizat prin ... nu conteaza ) -ACE cheez Arez Geo nu exista nici o ordine in enumeratia de mai sus fiecare factiune a avut ceva al ei care i-a facut loc in topul meu.
 3. vrei ca factiunea ta sa fie oficiala? 9 euro si rezolvam. glumescc... esy cel mai bun lider
 4. Michael Taziano care accepta askq-uri ) Aveam toate masinile de donator, duplicate impreuna cu Antonio si Tyrande. Cate una de fiecare.
 5. O sa fiu dealer de fier. Inca o chestie. Wipe-urile la arme/droguri/bani/masini/case absolut tot si nu o data, de cateva ori au facut diferenta printre playeri. Daca nu se abuza de wipe, alta era economia pe server si iti zic eu ca ar fi existat playeri care ar fi investit bani in factiuni si asa s-ar fi dezvoltat mult mai repede modu de a face rp si numarul de playeri care ar face roleplay. Daca ti-ai putea permite sa platesti o taxa de protectie, sa iti permiti sa oferi unui curier mai mult de 1-2 k pe un transport, ai putea plati pe cineva doar sa-ti spele masina IC cu 2-3k si asa ar avea toti bani si ar putea sa roleze. S-ar diversifica rp-ul in mod clar. Dau exemplu un ex server pe care m-am jucat, server international unde totul se petrece in red county. Acolo numarul de playeri e ca pe ro-rp, dar nu am vazut pe unul care sa nu fie milionar pe cel putin un cont. Restu de conturi sunt pentru diverse tipuri de rp, poor gangster, homeless, whore, escorte etc.
 6. Ba si daca as intra in TCC e un rp scarbos. Trebuie sa sti frate ce faci ca sa detaliezi. Daca nu ai cunostinte de mecanica, ce dracu cauti acolo? Asta e motivul pentru care zic sa fie stearsa si uitata. La AGC la fel. Frate daca nu stiti de ce va duceti? Pentru bani frate. Mentalitatea pe server este bani, masini, case. Niciodata nu mi-a placut sa muncesc pe server-ul asta pentru ca job-urile sunt de cacat. Nu e de mine farm-ul la truck si sweep. Prefer sa rog pe cineva care am ajutat in trecut sa-mi dea niste bani si de acolo ma descurc eu sa-i inmultesc facand rp. Insa mai mereu toti imi zic, nu-ti dau frate bani ca astept licitatiile sa-mi iau masina. Frate toata lumea pe server strang, tin la saltea. Nu fac cash-flow, sa mearga banii sa se faca investitii in firme IC. Odata, am avut Morano Crime Family, dupa am avut Santoro. Cand am avut Santoro media de playeri era de 150+. Cand am avut Morano media era de 50-80. De ce dracu am facut in Morano 10 milioane din blackjack si in Santoro nu am crescut de 1 milion? (Restu de 5 au fost arme) Morano a fost 2013 si Santoro 2014 Mitza-mitza, de ce zici ca daca nu am fost in factiune nu stiu despre ce e vorba? Frate am fost in staff in functie de administrator cand spuneam pe la update-uri scoateti ma tcc. Imi sareau in cap colegi din staff, testeri care erau lideri la agc si tcc, persoane care habar nu au sa conduca o factiune. De ce spun asta? Asa e frate. Mie nu-mi place sa fiu lider. Dar sunt unul foarte bun. M-a pus Esy lider la San News. Atunci a fost prima data San News-ul o factiune buna, si asta doar in 2 zile. In 2 zile am facut schimbarea, dar ideea e urmatoarea. Vi lider la o factiune deja scriptata, dai tot afara si aduci 2-3 persoane care le dai rank si sti ca stiu ce fac.
 7. poza lui shory, Santoro. Rule 1 Don't talk to the feds. Rule 2 Don't let money get to your head. Rule 3 Never let them think they need you bro. Rule 4 Don't bite the hand that feeds you though. Rule 5 If you're out ere get rich on the streets, don't stay home billing up weed. Rule 6 If they're serious, share your shit with your peeps. Rule 7 Never shit where you sleep. Rule 8 Live your life, don't concentrate on a next nigga - guarantee you get richer. Rule 9 stay on your grind, don't get sidetracked by hoes wasting your time. Rule 10 is something you can't buy, loyalty is rare my brudda I can't lie.
 8. Legat de TCC si AGC, m-am rugat 1 an de zile cat am fost in staff sa se scoata. Am dat propuneri ce ar putea inlocui. Degeaba. Alea 2 sunt factiunilor celor care nu stiu rp.
 9. tu vorbesti de roleplay, dar inafara de a te plimba cu masina toata ziuna nu am vazut ca faci ceva.
 10. Vai de capu meu. Garda aia smechera. Tyrande, anto si cu mine )) grav - ZUZU si baietii. As face din nou ceva, dar sa-mi permita timpul. Oricum, acum mentalitatea pe server nu-i mai indeamna sa riste IC prin roleplay, sa joace banuti. Acum toti strang sa liciteze la masini scumpe sau sa-si ia alte masini.
 11. undeva in ianuarie 2012 , erau negrii eu eram mexican, erau verzi cu green wood verde... avea skin-ul ala negru - verde - sapca nu stiu cum se numea ) dar era factiune. Toata lumea o ardea verde.
×
×
 • Create New...