Jump to content

Off topic

Vă puteți folosi de această secțiune pentru a discuta despre absolut orice topic. În această secțiune postările nu se contorizează.

1. Started by ESY,

Regulile pentru acest topic sunt regulile forumului. Vă rugăm să păstraţi un limbaj decent şi să nu faceţi flaming/off-topic/multi-posting/spam etc. Reclama evident că nu va fi acceptată sub nicio formă şi preferăm să postaţi un mesaj la obiect decât mesaje de genul "Salut", "Bună dimineaţa", "Ce faceţi" etc. Atenţie! Postările din această secţiune nu se contorizează.

• 3

Reputation Points

• 2.8k replies
    • 200.5k views
    • 24 followers
  2. Folosiți acest topic în cazul în care aveți nevoie de persoane pentru anumite proiecte, fie că e vorba de o anumită facțiune sau doar un eveniment sau o acțiune în care aveți nevoie de oameni pentru roleplay. Ex: Caut soție pentru roleplay de familie / Caut persoane pentru o facțiune tip MC, etc. Model: Ce caut? Pentru ce caut? Contact: Regulamentul secțiunii se păstrează și aici. Nu faceți offtopic, nu postați link-uri de discord pe acest canal, puteți posta link către topicul facțiunii. De preferat să folosiți modelul ca să știe lumea exact cum și ce căutați.

• 1

Reputation Points

• 44 replies
    • 3.4k views
  3. ROMÂNIA ROLEPLAY — HOME OF ROLEPLAY SINCE 2011 REGULAMENT — OFF TOPIC Pentru a păstra totuși decența, în ciuda faptului că este vorba de "Off-Topic", conducerea comunității a venit și cu un mic set de reguli pentru această secțiune. De menționat, post-urile din această secțiune nu se contorizează. Orice regulă a Regulamentului Oficial pentru Forums este aplicată și aici, fără excepție; Nu aveți dreptul să trimiteți un reply doar pentru a readuce un topic în vârful listei (reply tip bump); Topic-urile inactive vor fi arhivate după 31 de zile de la ultimul reply; Fiecare topic trebuie postat în secțiunea aferentă.

• 0

Reputation Points

• 0 replies
    • 263 views
  4. Started by Art,

Am așteptat cu nerăbdare să vedem cum evoluează lucrurile ca să ne putem bucura împreună de o nouă experiență pe GTA 5, experiență care nu a mai ajuns niciodată; ultimul development blog fiind în aprilie, iar noi acum intrăm în decembrie. Nu a existat deloc transparență și una peste alta, putem spune că toată tentativa asta a fost și va rămâne un mare fail, deoarece conducerea a amânat-o atât de mult încât mai e foarte puțin timp și apare trailer-ul de la GTA 6. Vreau să aduc în atenție frumusețea și amintirile pe care le-am avut împreună pe vechiul server de SA:MP, server-ul pe care s-a clădit comunitatea asta toată. A fost un loc unde am râs, am explorat și am t…

• 2

Reputation Points

• 10 replies
    • 1.2k views
    • 1 follower
  5. Started by verisiuc,

Bună ziua. Cât de des faceți echilibrarea roților? La ce acordați atenție și vă dați seama că aveți nevoie de el?

• 0

Reputation Points

• 1 reply
    • 164 views
  6. Started by Levitate,

Menyoo este un third party GTAV trainer cu care putem crea scene precum cele de mai jos. Cu acest program, putem crea scene/poze precum cele de mai jos. Pentru cei cunoscatori si doresc sa ajute la crearea unui Ghid, va astept cu un mesaj. Urmeaza sa postez un ghid despre folosire si instalare. Spoiler Spoiler pus datorita pozelor cu o rezolutie foarte mare (1920x1080)

• 0

Reputation Points

• 0 replies
    • 347 views