Jump to content

morphium

Administratori de joc
 • Content Count

  3,172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

morphium last won the day on 3 November 2018

morphium had the most liked content!

Community Reputation

3,516 Legendary

About morphium

 • Rank
  Head of Legal Factions
 • Birthday 24/01/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Profile Fields

 • Character Name
  bist du auch kmk?

Recent Profile Visitors

5,243 profile views
 1. Noul Governor este Harvey Turner, inlocuindu-l pe Frank J. Pollock. Robert Conner este noul Chief of Police. Austin Holland este noul Fire Chief.
 2. Astept orice sugestie sau reclamatie privind factiunile legale intr-un mesaj pe forum. Nu am stat sa citesc toate cele 32 de pagini deoarece majoritatea erau doar comentarii lasate la troll, asa ca daca aveti o sugestie / reclamatie la care nu ati primit raspuns sau credeti ca nu a fost bagata de seama din cauza spam-ului inutil pe acest topic, va rog sa imi trimiteti PM. Reclamatii nu inseamna un singur membru sau doi membri din factiunea x, y. Pentru ca ei nu reprezinta o factiune de 15-20 de persoane sau chiar 50-60 cum e LSPD-ul.
 3. Persoanele ce doresc sa vina in factiune, sau au anumite sugestii pentru factiune ce cred ei ca ar schimba in bine modul de desfășurare al acestei factiuni ii rog sa lase un reply aici sau sa ma contacteze printr-un mesaj privat / discord.
 4. Ce mai zici pisoi ?

 5. lol

  1. morphium

   morphium

   e fake

   maine iau testerul inapoi.

 6. @MiNa, nu știu dacă aveți sau nu, încearcă să faci o listă într-un topic / handbook-ul pentru aplicanți sau cei noi veniți în facțiune unde să le explicați toate comenzile. Sau să le faceți un fel de "inducție". Pentru că am primit azi vreo 3-4 ask-uri de la un aplicant legat de cum deschide ușa de la EMS, cum intră în garaj, cum află numele unei unități, ce face comanda /hpc, ș.a.m.d.
 7. stalin 

   

   

  1. #Fabi

   #Fabi

   #ComunismInPD #2017

    

   joseph-stalin.jpg?resize=640,452

    

  2. morphium

   morphium

   #MakeCommunismGreatAgain 

 8. :( 

  1. freelancer

   freelancer

   n-a murit nimeni ma bulangiule @morphium

    

  2. morphium

   morphium

   nutz sta bn an gri.

 9. Se considera PG din moment ce Scriptwise tu poti sa-ti iei permisul inapoi imediat dupa ce ti-a fost retras dar sa fii arestat pentru lipsa permisului, ce ai scriptwise asupra ta ai si IC, => ar trebui un script nou pentru permis luat, odata ce dai comanda sa nu poti lua permisul de la DMV pentru x ore. (un fel de script cum e la /quitjob, sa-ti zica "Mai ai de asteptat x ore până poți lua iar permisul") Vreau să se facă ceva cu atitudinea unora față de LSPD, în special a gangurilor care nu fac pic de roleplay fear față de forțele de ordine, o spun din proprie experiență, când eram luat la mișto în patrule de anumiți negrii din Ganton și pe unde se întâmplau să fie facțiunile. Ar trebui luate anumite măsuri în legătură cu asta.
×
×
 • Create New...