Sari la conținut

Racing Network Connection - Hoonigans


Liviu el campeon

Postări Recomandate

fact1.png

 

 

In Los Santos, treburile pareau sa fie mult prea linistite, insa toate acestea aveau sa se schimbe, deoarece sunetele motoarelor au ajuns sa sparga din nou gheata nu numai in Los Santos, ci in tot statul San Andreas. La volanele acelor "demoni" pe roti sunt tinere inimi in cautarea faimei, avutiei si a adrenalinei, a gustului adevarat de pericol.
Ei nu sunt o grupare centralizata de racing, ci chiar opusul, acestia isi formeaza grupulete mici, concurand unul impotriva celuilalt, unii respectand regulile, pe cand altii folosesc metode neconventionale.
Fiecare isi aduce la atac ce are mai bun sub capota si fiecare isi cauta un nou mod de a isi imbunatati "proiectele" ce nu vor fii niciodata terminate, dupa cum este vorba.
Insa nu toti au acces la aceleasi componente, deoarece pentru asta e nevoie de un anumit de respect si stima de catre "ochii lumii", ochi printre care se afla si sponsori si intreprinzatori, care pentru talentele adevarate, vor aduce multe avantaje, deoarece toata lumea cauta sa treaca la liga profesionista cunoscuta ca si U.R.L.
Insa pana la liga profesionista este mult de munca pentru toata lumea si este nevoie de talent, devotament si dedicatie sporita pentru a reusi o asemenea calificare.

Chapter ll

 


Minunatii huligani se strangeau aproape in fiecare seara in diferite locatii din orasul Los Santos. Logan zis Flame era preocupat sa aiba grija de fiecare pustan care aparea la strangerea crew-ului.

 12 Martie - Logan Santana intra intr-un scandal cu un MC de oras numit Satans. Flacara sfarseste in altercatia cu Benjamin Hussein cu mana ciuruita de gloante, a avut mare noroc ca nu a fost dusa in starea de a fii amputata. Santana a tot asteptat o veste buna de la medici timp de 1 luna .. dar ei il tot minteau ca se va vindeca.. ii spuneau sa mai astepte.. dar de fapt il mintea, problema pe care o avea se trata foarte greu.. cu diferite operatii pe care el nu si le permitea. 

15 Mai - Logan urca in Carlinga unui Yosemite.. iar sfarseste arzand singur cu mana sa inghipsata. Hoshiko afland ca Logan si-a dat foc, a cautat sa intoarca spatele crew-ului mintindu-i ca v-a pleca un timp scurt din oras.

Huliganii o luase razna, cautau seara de seara probleme cu cluburile de motociclete, cu politia mai ales.. dar au sfarsit unii arestati, altii in cimitirul din Los Santos.

23 MAI - Nino Vincent mecanicul lui Nicole Salcedo isi face aparitia in hoonigans, se ofera sa faca modificari masinilor a le huliganilor.

Vincent intra in jocul lor, isi deschide un service acasa la el, isi strange bani pentru o noua masina.

 

10 IUNIE - Vincent preia crew-ul dupa ce a fost abandonat de Hoshiko si Salcedo.

 

Out of Character

 

Interactiunea cu factiunea va implica tot timpul riscul vostru propriu (FPK&CK )  pe motive nu foarte bine determinate, adica atunci cand consideram ca nu ne mai sunteti de folos datorita unui act ce trage factiunea in jos.

 

 

In cazul in care doresti sa ni te alaturi, nu trebuie sa faci mai mult decat sa imi dai un PM pe forum @nu e problema de razboi cu o poza editata de tine si sa fii constient de faptul ca integrarea nu este Out Of Character. Trebuie sa afli de noi si sa vii sa faci roleplay ca mai apoi sa decidem daca te primim.

 

 Pentru a fi un membru al factiunii trebuie sa ai o determinare In Character, punem accent pe character development.

 

 Pentru eventualele aprobari pentru postarea in topic-ul factiunii trebuie ceruta aprobarea lui @nu e problema de razboi , printr-un PM

 

Editat de Liviu Enterprises
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Untitled-1.png

 

Hoonigans Delivery

 

 

             Hoonigans Delivery este o firma de curierat rapid, transporta orice fara a pune intrebari, nu verifica continutul coletelor. Costurile Hoonigans implica cantitatea coletelor si distanta. Pentru achitarea transportului, plata se va face direct la sediul nostru aflat in Ocean Docks. In cazul in care un colet este verificat de catre politie, iar in acel colet se gasesc lucruri interzise, nu raspundem de acel colet. Asiguram confidentialitate asupra contractelor cu clientii. Pentru mai multe detalii sunati la 190620 sau veniti la sediul nostru. 

 

                Pentru a trimite colete in orice zona, va trebui sa completati urmatoarele cerinte:

 

       Nume:

       Prenume:

       Adresa:

       Numar Telefon:

       Numarul de colete:

       Destinatia coletului:

 

 

 

Acum 19 minute, nu e problema de razboi a spus:

31fIg9oVjcL.jpg

TRASEU 1 - 

 

 

 

TRASEU 2 - 

 

 

 

---- Materialele prezentate sunt circuitele prezentate cu fiecare curba. Cine vrea sa participe la curse ic cand se fac trebuie sa cunoasca traseele. -----

 

Editat de Liviu Enterprises
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dc are colin mustang in loc de rx7?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...