Jump to content

Balthasir

Administratori
 • Content Count

  15,344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Balthasir last won the day on 16 April 2018

Balthasir had the most liked content!

Community Reputation

5,321 GOD

About Balthasir

 • Rank
  Spam Machine
 • Birthday 03/11/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orăștie, Hunedoara

Contact Methods

 • Skype
  Balthasir

Profile Fields

 • Character Name
  Musgrove

Recent Profile Visitors

16,705 profile views
 1. Pentru Bug Abuse nu se scot ban-urile (este precizat și în topic).
 2. Cerere completată necorespunzător.
 3. Nu contează că este pe alt Master Account, eșt iaceeași persoană. În continuare se considera ban evading.
 4. Având în vedere motivul pentru care ai fost banat, implicit ce ai făcut, un cont debanat este de ajuns în cazul tău.
 5. Având în vedere motivul pentru care ai fost banat, implicit ce ai făcut, un cont debanat este de ajuns în cazul tău.
 6. Având în vedere motivul pentru care ai fost banat, implicit ce ai făcut, un cont debanat este de ajuns în cazul tău.
 7. Dacă mi-ai trimis pe discord, nu am răspuns deoarece, am activată opțiunea să primesc mesaje doar de la prietenii de pe discord și efectiv nu îmi apar. Pe forum nu mi-ai scris. Pe forum răspund mereu, nu am niciun mesaj necitit / nerăspuns. Toate persoanele din Probation au fost scoase din probation. Am primit câteva mesaje legate de persoanele din blacklist, pentru ele neapărat reevaluare!
 8. Știm că update-ul este ceva important, dar am zis că o să vedem din iulie. Până atunci, mai vedem ce putem rezolva. Consider că orice schimbare adusă până acum este un + pentru jucători.
 9. Blacklist-ul a fost scos tuturor persoanelor care l-au primit înainte de 01.01.2019. Pe scurt, persoanele care au intrat de curând cu cheat-uri, încă au blacklist, în rest, a fost scos. De asemenea, dacă aveți ban permanent, puteți să faceți reevaluare (dacă vă încadrați în anumite cerințe) și să vă recăpătați contul. Pentru damage, am ales ca deagle-ul să aibă mai puțin decât shotgun-ul, deoarece shotgun-ul costă mai mult, și nu poți face scroll cu shotgun-ul. Ar trebui să fie echilibrat. Damage-ul va fi modificat până deseară.
 10. ROMÂNIA ROLEPLAY REEVALUARE SANCȚIUNE + SCOATERE BLACKLIST Comunitatea România - Roleplay dorește să mențină o atmosferă cât mai plăcută pentru toți jucătorii, pentru a le face șederea aici cât mai primitoare. Staff-ul comunității încearcă în permanență să mențină atmosfera de joc la un nivel ridicat motiv pentru care schimbările pe care le-ați vrut au fost luate în calcul. Dacă decideți să ne acordați o șansă pentru a juca aici, vom acorda și noi o reevaluare a sancțiunii. INFORMAŢII GENERALE Orice persoană care a fost banată permanent înainte de 12.05.2019 poate să facă o reevaluare pentru a-i fi scos banul și a primi acces la caracter, cu toate bunurile pe care le-a avut înainte (se exclud casele / afacerile pierdute), doar dacă: Nu aveți ban pentru Transfer de bunuri / Bug Abuse / 444. Nu ați intrat cu cheat-uri în perioada martie 2019 - iunie 2019. Alte motive care rămân la latitudinea staff-ului. Orice persoană care a primit blacklist înainte de data de 01.01.2019 va avea blacklist-ul scos și va putea juca pe server după ce face o reevaluare. CUM SĂ ÎNTOCMEȘTI O REEVALUARE Reevaluările trebuie făcute într-un topic nou și trebuie să conțină toate câmpurile de mai jos, completate corespunzător. Titlul topicului trebuie să fie de forma [NUME ADMIN CARE A DAT SANCŢIUNEA] Nume jucător Exemplu: [ANTICHEAT] John_Doe sau [#ESY] John_Doe, unde [ANTICHEAT] și [#ESY] sunt cei care au oferit sancțiunea iar John_Doe este numele persoanei care întocmește reevaluarea.
 11. Update în urma schimbărilor ce au avut loc.
 12. ROMÂNIA ROLEPLAY REEVALUARE SANCȚIUNE + SCOATERE BLACKLIST Comunitatea România - Roleplay dorește să mențină o atmosferă cât mai plăcută pentru toți jucătorii, pentru a le face șederea aici cât mai primitoare. Staff-ul comunității încearcă în permanență să mențină atmosfera de joc la un nivel ridicat motiv pentru care schimbările pe care le-ați vrut au fost luate în calcul. Dacă decideți să ne acordați o șansă pentru a juca aici, vom acorda și noi o reevaluare a sancțiunii. INFORMAŢII GENERALE Orice persoană care a fost banată permanent înainte de 12.05.2019 poate să facă o reevaluare pentru a-i fi scos banul și a primi acces la caracter, cu toate bunurile pe care le-a avut înainte (se exclud casele / afacerile pierdute), doar dacă: Nu aveți ban pentru Transfer de bunuri / Bug Abuse / 444. Nu ați intrat cu cheat-uri în perioada martie 2019 - iunie 2019. Alte motive care rămân la latitudinea staff-ului. Orice persoană care a primit blacklist înainte de data de 01.01.2019 va avea blacklist-ul scos și va putea juca pe server după ce face o reevaluare. CUM SĂ ÎNTOCMEȘTI O REEVALUARE Reevaluările trebuie făcute într-un topic nou și trebuie să conțină toate câmpurile de mai jos, completate corespunzător. Titlul topicului trebuie să fie de forma [NUME ADMIN CARE A DAT SANCŢIUNEA] Nume jucător Exemplu: [ANTICHEAT] John_Doe sau [#ESY] John_Doe, unde [ANTICHEAT] și [#ESY] sunt cei care au oferit sancțiunea iar John_Doe este numele persoane care întocmește reevaluarea.
 13. Felicitări celor care au revenit în staff! Vă așteptăm cu un /re în joc pentru acordarea funcției. @levi / Gilbert Herrera (Tester); @DAY-DAY / Travis Kader (Tester).
 14. Felicitări noilor testeri! Așteptăm un /re în joc pentru acordarea funcției. @pimp. MFL / Daniel_Zhirayr; @Erasyl_Aliyev / Giovanni_Hollis; @Asmodeus. / Anthony_Falcone; @prayer / George_Nunez; @hallow point / Otto_Kunnibert; @Pontius Pilatus / Charles_Bouregard; @Lenny / Samuel_Falcone; @Trustmotorcy / Luis_Venegas; @Florida Boy / Rashed_Hill; @pump action / Barry_Riley; @ItzErik / Michael_Scarfo.
×
×
 • Create New...