Jump to content

Balthasir

Administratori
 • Content Count

  13,280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Balthasir last won the day on 16 April 2018

Balthasir had the most liked content!

Community Reputation

4,575 Legendary

About Balthasir

 • Rank
  Spam Machine
 • Birthday 03/11/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orăștie, Hunedoara

Contact Methods

 • Skype
  Balthasir

Profile Fields

 • Character Name
  Musgrove

Recent Profile Visitors

15,107 profile views
 1. Balthasir

  [ÎNCHISE] APLICAȚII PENTRU FUNCȚIA DE LIDER

  Noul lider la facțiunea Emergency Medical Services este @Medivh / Hannibal Vey. Am decis să aleg liderul fără aplicații, deoarece am vrut să fie cineva din facțiune, care a ajutat pe tot parcursul ei. Nu mi se părea deloc fairplay ca cineva din exterior să vină, fără implicare în facțiune în ultima vreme. Pentru mai multe nelămuriri, îmi puteți da PM.
 2. Salut Balthasir,am o problema cu conectarea pe joc,respectiv server.

  Am facut o pauza de 2-3 ani si acum vreau sa revin.

  Am avut un cont William_Jeffries dar nu mai stiu nici parola nici email-ul.

  Am toate dovezile ca acest cont imi detine.

  Ce se poate face in privinta asta?

  Mersi frumos.

  1. Balthasir

   Balthasir

   Salut.

   Ți-am răspuns pe PM.

 3. Balthasir

  [Informații] Licitații vehicule

  Momentan licitațiile o să se suspende.
 4. Balthasir

  SADoC

  Când o să avem script / mapping, da.
 5. Un interior urmează să fie implementat. Mai este de făcut la el puțin. Sperăm că zilele astea o să fie terminat și implementat. https://imgur.com/a/xGOrA2W E album cu poze, cam așa o să arate. După ce este gata cu totul + implementat o să revin cu amănunte. (Se lucrează la el, arată cam ca și în album, dar are mici modificări + adăugări).
 6. Buna.

  Am vazut ca un prieten de al meu are si el ban. Moktar Ibak, vreau sa ii deschideti contul ca va dau parola si sa imi spuneti daca are 100000 ok? Daca nu are ar trebui sa fie debanat.

 7. Balthasir

  Fire Academy #1 - APLICATII DESCHISE

  Academia cu numărul 2 a fost deschisă. Programul a fost afișat.
 8. Balthasir

  REGULAMENT SERVER

  Schimbări aduse regulii (Doar la Character Kill): 45. Despre PLAYER KILL, FACTION PLAYER KILL, CHARACTER KILL Adăugat: Al doilea subpunct de la CK (CK-ul pentru sinucidere în mod intenționat la o acțiune cu PD-ul a fost modificat astfel: Totodată, sancțiunea pentru Deathmatch a fost modificată:
 9. Am început să punem RP cât mai diferit. Legat de interior, o să fac tot posibilul să fie băgat. O să urmeze și ceva evenimente, momentan vreau să mă axez pe facțiune și să termin GOV-ul cu totul.
 10. Balthasir

  Poze facute de-a lungul timpului

  @Donny bA
 11. Avem un handbook nou la facțiune, cred eu, mult mai compact. După ce rezolvăm restul problemelor din GOV o să te caut să îți arăt și eventual să punem cap la cap ceva. Mersi. Încă aștept propuneri, nu neapărat pe parte de handbook, idei de evenimente. Legat de treaba cu asigurări medicale, lucrăm la topicuri.
 12. Salut. Încă vă aștept sugestiile, oricât de mici sunt ele. Mersi.
 13. Balthasir

  [ÎNCHISE] APLICAȚII PENTRU FUNCȚIA DE LIDER

  Salut. Aplicațiile pentru funcția de lider la facțiunea Emergency Medical Services sunt deschise. Toate detaliile despre criteriile după care alegem și cerințele minime le găsiți aici - REF. Aplicațiile sunt deschise până pe 5 noiembrie 2018, dar în cazul în care nu se găsește nimeni capabil între timp, o să rămână deschise în continuare. Mult succes tuturor! EDIT: O să fie afișat după ce se rezolvă problema cu restricția.
 14. Balthasir, scuze ca te deranjez, poti sa dai un ochi si pe la ban appeal-ul meu? nu mai am rabdare, chiar vreau sa joc pe RO-RP.

×