Jump to content

Balthasir

Administratori
 • Content Count

  15,581
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Balthasir last won the day on 16 February

Balthasir had the most liked content!

Community Reputation

5,474 GOD

About Balthasir

 • Rank
  Spam Machine
 • Birthday 03/11/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orăștie, Hunedoara

Contact Methods

 • Skype
  Balthasir

Profile Fields

 • Character Name
  Musgrove

Recent Profile Visitors

17,643 profile views
 1. România Roleplay MDC System Echipa România Roleplay dorește să vă prezinte unul dintre sistemele de care va beneficia facțiunea Los Santos Police Departament și anume sistemul de Mobile Data Computer. Sistemul este unul complex, care vine în ajutorul membrilor facțiunii Los Santos Police Departament și prezintă multe facilități precum: Căutarea după nume care afișează datele despre un jucător (casă, afacere, mașini deținute, dacă este căutat, etc) - POZĂ. Dacă se apasă butonul PRINT va aparea informația din poză TEXT - POZĂ. Căutare după număr telefon, număr de inmatriculare, adresă casă. Creare de BOLO + vizualizare BOLO active. Verificarea cazierului unui jucător. Dacă se verifică cazierul unui jucător, vor apărea toate acuzațiile pe care jucătorul le-a avut, polițistul care a făcut acuzațiile și data la care au fost făcute acuzațiile. - POZĂ Toate căutările merg și dacă jucătorul este OFFLINE. Marcarea unei locuințe sau a unui business pe hartă, în momentul în care le cauți pe MDC. Butonul PRINT va afișa toate informațiile sub formă de TEXT. Sistemul prezintă și alte facilități pe care membrii facțiunii le vor descoperi pe parcurs. Pentru mai multe întrebări şi sugestii vă rugăm să contactaţi echipa administrativă România Roleplay.
 2. Te pup, respect ca ti asta! Spor in toate.

  1. Balthasir

   Balthasir

   Mulțumesc, dar nu sunt singurul care ține și are grijă de comunitate. Numai bine!

 3. Momentan nu sunt acceptate donațiile.
 4. Romania Roleplay - Drug System Home Of Roleplay Echipa România Roleplay doreşte să prezinte unul dintre sistemele la care se lucrează din greu, şi anume un nou sistem de droguri. Acest nou sistem de droguri este mult mai complex şi mult mai dinamic făcând fabricarea drogurilor un proces mai complex şi mai roleplay. Pentru fabricarea drogurilor este necesar un laborator în care vor fi combinate ingredientele obţinute de la un NPC care apare în diferite locaţii de pe hartă. Fiecare drog în parte are atât efecte pozitive, cât şi efecte negative. Unele droguri ilegale îţi oferă puncte de HP, puncte de armură, dar creează dependenţă, iar unele droguri legale îţi vor scădea dependenţa dar îţi vor provoca o ameţeală puternică. De asemenea, periodic, dacă nu foloseşti medicamente pentru oprirea efectului de sevraj, vor apărea efecte adverse şi pentru a fi oprite va fi necesar să te duci la medic să primeşti o prescripţie pentru a potoli dependenţa sau să foloseşti din nou droguri. Există de asemenea şi posibilitatea de a rămâne cu efectul de sevraj până acesta dispare. Singura modalitate prin care puteţi obţine droguri legale este folosind o prescripţie. Această prescripţie se va ridica doar de la spital în urma efectuării unor probe de sânge şi în funcţie de rezultate, veţi primi o prescripţie care va putea fi folosită pentru achiziţionarea de droguri legale. Aceste droguri legale te vor ajuta pentru a scăpa de dependenţă şi de efectul de sevraj. Numărul de droguri legale care trebuie folosite pentru tratarea dependenţei diferă în funcţie de trecutul fiecărei persoane, de cantitatea de droguri consumată până în acel moment dar şi tipul drogurilor. Poze. Sistemul prezintă și alte facilități față de cele prezentate; prezentarea fiind una sumară. Vor urma mai multe postări legate de stadiul în care ne aflăm, pentru a vă ține la curent cu situația serverului. Pentru mai multe întrebări şi sugestii vă rugăm să contactaţi echipa administrativă România Roleplay. Echipa România Roleplay dorește să îi mulțumească și lui @valelelegod pentru contribuția lui la acest sistem.
 5. Romania Roleplay Home Of Roleplay ROMÂNIA ROLEPLAY - HOME OF ROLEPLAY 2020 Salut și bine ați revenit. Comunitatea România Roleplay a fost, este și va fi cea mai mare comunitate de Hard Roleplay din România.Odată cu deschiderea oficială a forumului, ne apropiem de redeschiderea serverului cu mapping nou, sisteme noi și interactive, cu o nouă echipă și multe alte surprize. Vrem să vă mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, pentru că am fost și încă suntem singura comunitate de Hard Roleplay din România care a atins, pe rând, 200/200 și 250/250. Că suntem cea mai longevivă comunitate de Roleplay care încă se menține și toate acestea datorită vouă! Hall Of Fame - Romania Roleplay este un topic care include o parte din cele mai evidențiate acțiuni făcute pe România Roleplay, unele dintre cele mai longevive facțiuni, care s-au remarcat pe comunitate, dar nu în ultimul rând - un topic de mulțumire și apreciere. ROMÂNIA ROLEPLAY BETA TESTERS Conceptul de Beta Testers este nou pentru România Roleplay şi are ca scop mărirea echipei care lucrează la rularea comunităţii. Odată ce aţi ajuns în echipa de Beta Testers, primţi acces la secţiuni private la care restul jucătorilor nu au acces. În aceste secţiuni private se dezbat noi idei, se propun noi idei şi sunteţi în contact direct cu persoanele care lucrează la implementarea acestora. Echipa de beta testers este împărţită în mai multe categorii şi fiecare categorie are domeniul său de activitate. Principalele grupe în care echipa de beta testers este împărţită sunt: Scripting & Web Development Team, Mapping Team, Design Team, Content Creator Team. Fiecare echipă are ca scop îndeplinirea task-urilor primite de la un membru din conducere. După finalizarea perioadei de lucru, când toate proiectele propuse au fost finalizate, conducerea comunităţii va analiza implicarea membrilor din beta testers şi în funcţie de aceasta se va alege echipa administrativă din care va fi compusă comunitatea la redeschidere. De asemenea, ne asumăm posibilitatea de a exclude membri din beta testers fără a oferi un motiv public. Punem foarte mult accent pe munca în echipă dar şi pe confidenţialitate motiv pentru care suntem foarte stricţi în ceea ce priveşte echipa de beta testers având în vedere că aceştia vor reprezenta staff-ul comunităţii. Pentru orice întrebare legată de server, nu ezitați să contactați un Administrator Principal. Nu uitați să ne urmăriți în continuare pe Facebook, Instagram, Youtube și să vă alăturați canalului de Discord.
 6. O să încercăm să rezolvăm toate problemele în cel mai scurt timp posibil. Numai bine!
 7. Buletinul de luna asta o să fie mult mai consistent!
 8. Salut,am donat acum 4 zile,stau incontinuu si nimeni nu mi raspunde..Multumesc.

   

  1. Balthasir

   Balthasir

   Salut.

   Fă un topic la secțiunea de donații și așteaptă să răspundă un administrator care se ocupă de donații.

 9. Salut.

   

  Am primit ieri aprobarea pe mail pentru contul creat.

  Am incercat mai devreme sa ma loghez si zice ca acest cont nu exista...

  Numele este Carlito_Mendez.

  Nu am stiut unde sa intreb in alta parte, nu stiu numele pe discord in caz ca exista asa ceva.

   

   

  Multumesc.

   

 10. Se va sancționa cu PowerGaming. 51. Nu faceţi roleplay cu NPC (Non Player Character). Un NPC (Non Player Character) reprezintă orice caracter care nu este controlat în mod direct de către un player. Acțiunile roleplay care implică și un NPC (Non Player Character) trebuie să rămână echilibrate din punctul de vedere al câștigului în roleplay, astfel că orice acțiune în care NPC-ul îți aduce avantaje contra unui jucător sau te dezavantajează reprezintă PowerGaming și este sancționat ca atare. Cât timp nu se face powergaming în acțiuni, se poate face roleplay cu NPC. EXEMPLE Ești jefuit într-o zonă retrasă și tu faci roleplay că trece cineva pe lângă voi și raportează jaful la poliție. Atunci când faci roleplay că plătești un medic(NPC) să-ți dea medicamente interzise; corupi un polițist(NPC) pentru a nu deschide un dosar. SANCŢIUNI Sancţiunile pentru roleplay cu NPC (Non Player Character) variază de la /ajail la ban 31 de zile, în funcţie de level şi de gravitatea faptei comise.
 11. Salut Balthasir,am o problema cu conectarea pe joc,respectiv server.

  Am facut o pauza de 2-3 ani si acum vreau sa revin.

  Am avut un cont William_Jeffries dar nu mai stiu nici parola nici email-ul.

  Am toate dovezile ca acest cont imi detine.

  Ce se poate face in privinta asta?

  Mersi frumos.

  1. Balthasir

   Balthasir

   Salut.

   Ți-am răspuns pe PM.

×
×
 • Create New...