Jump to content
Decembrie, luna evenimentelor pe România Roleplay Read more... ×

Balthasir

Spiriduş
 • Content Count

  12,332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Balthasir last won the day on 16 April

Balthasir had the most liked content!

Community Reputation

4,325 Legendary

About Balthasir

 • Rank
  Spam Machine
 • Birthday 03/11/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orăștie, Hunedoara

Contact Methods

 • Skype
  Balthasir

Profile Fields

 • Character Name
  Rowling

Recent Profile Visitors

13,642 profile views
 1. Balthasir

  Wipe la Banlist

  Am încercat să dăm wipe la banlist, dar nu am avut susținerea necesară, astfel încât jucătorii banați pot să facă probation chiar și fără să treacă cele 3 luni (dacă au fost banați cel mult în luna noiembrie, exclus decembrie). Când o să rezolvăm treaba cu banlistul, o să anunțăm.
 2. Balthasir

  Skinuri de copil

  Respinsă. Nimeni nu vă împiedică să faceți roleplay că sunteți copii, și sunt câteva skinuri pentru asta, dar nu vom adăuga skinuri care sunt mai mici decât cele normale, deoarece vor exista probleme la damage. Ne cerem scuze. Dacă aveți skinuri ”normale” și considerați că ar merita adăugate, aveți o secțiune pentru asta. Mersi.
 3. Balthasir

  Poze facute de-a lungul timpului

  @Donny bA
 4. Balthasir

  Schimbări în cadrul facțiunii

  Scos blacklist de la membrii EMS. Schimbări interne (manuale / divizii). Academie deschisă. Reintegrări deschise. Vă așteptăm cu drag.
 5. Avem un handbook nou la facțiune, cred eu, mult mai compact. După ce rezolvăm restul problemelor din GOV o să te caut să îți arăt și eventual să punem cap la cap ceva. Mersi. Încă aștept propuneri, nu neapărat pe parte de handbook, idei de evenimente. Legat de treaba cu asigurări medicale, lucrăm la topicuri.
 6. Salut. Încă vă aștept sugestiile, oricât de mici sunt ele. Mersi.
 7. Refăcut de la 0 tot GOV-ul EMS. (Mulțumiri lui @Going to War că l-a stricat). Manuale și proceduri noi. Ierarhia de ”paramedici”, facțiunea nu va mai fi împărțită de acum în 2, va fi doar noțiunea de paramedici. Roleplay-ul în spital nu mai e obligatoriu, deoarece nu poți pune pe cineva care nu are cunoștiințe mari în medicină (aici nu mai ține de roleplay, deoarece sunt multe lucruri de învățat când vine vorba de operații) să facă roleplay în spital. Va fi opțional. Momentan mai lucrăm la el (GOV), am făcut esențialul ca să nu mai stăm cu el atâta timp, deoarece contează foarte mult. O să postez aici când se mai întâmplă ceva, ca să ținem o relație deschisă între facțiune-ceilalți membrii. Mulțumiri speciale lui @Goddess Annabelle, @Balthasir, @cirvno, @Lil Dreamy și @omar arabboy pentru implicare. https://www.ro-rp.ro/ems/index.php
 8. Balthasir

  [ÎNCHISE] APLICAȚII PENTRU FUNCȚIA DE LIDER

  Salut. Aplicațiile pentru funcția de lider la facțiunea Emergency Medical Services sunt deschise. Toate detaliile despre criteriile după care alegem și cerințele minime le găsiți aici - REF. Aplicațiile sunt deschise până pe 5 noiembrie 2018, dar în cazul în care nu se găsește nimeni capabil între timp, o să rămână deschise în continuare. Mult succes tuturor! EDIT: O să fie afișat după ce se rezolvă problema cu restricția.
 9. Balthasir, scuze ca te deranjez, poti sa dai un ochi si pe la ban appeal-ul meu? nu mai am rabdare, chiar vreau sa joc pe RO-RP.

 10. Balthasir

  [ÎNCHISE] APLICAȚII PENTRU FUNCȚIA DE LIDER

  Salut. Noul lider la facțiunea Emergency Medical Services este @PARTYNEXTDOOR / Frank_Rivera. Faction Management-ul îi dorește mult succes cu funcția! Am avut multe aplicații, unele bune, altele mai puțin bune. Dacă nu vă vedeți pe listă, înseamnă că ori ați revenit pe comunitate de puțin timp, ori aplicația voastră nu a fost suficient de bună / FM-ul nu vă consideră capabili pentru funcția asta. Pentru funcția în joc, contactează-mă In Game. Pentru cea de pe TS / forum - aștept un PM.
 11. Balthasir

  [ÎNCHISE] APLICAȚII PENTRU FUNCȚIA DE LIDER

  Salut. Aplicațiile pentru funcția de lider la facțiunea Emergency Medical Services sunt deschise. Toate detaliile despre criteriile după care alegem și cerințele minime le găsiți aici - REF. Aplicațiile sunt deschise până pe 27 septembrie 2018, dar în cazul în care nu se găsește nimeni capabil între timp, o să rămână deschise în continuare. Mult succes tuturor!
 12. Balthasir

  Poze facute de-a lungul timpului

  @lord kolesnikov
 13. O să închid topicul și o să luăm post cu post la analizare. O să facem o ședință cu membrii facțiunii la care o să luăm parte și membrii din Faction Management. O să fie redeschis în cel mai scurt timp. Mersi de implicare!
 14. buna

  cf

  1. Balthasir

   Balthasir

   buletinul la kontrol

  2. K. A. $. H

   K. A. $. H

   poate iti dau ban pe forum

  3. Bayt al-Hikma

   Bayt al-Hikma

   Câte meciuri iei pe săptămână maestrule ? Esti cu juniorii acolo ? FRF, alea alea, ședințe.

 15. Activitatea HC-ului / C-ului este una bună, le-am urmărit activitatea personal. Condusul, nu văd ce condus NonRoleplay fac, că se bagă unul din greșeală, ok, dar eu pe majoritatea îi văd conducând cu grijă. La sancțiuni interne, sunt de acord cu voi. O să vorbesc să fie mai strictă cu ei. Greșești, ești sancționat. La treaba cu încurcarea procedurilor / denumirilor, aștept niște dovezi concrete cu un mic rezumat, ca să vă spun și eu părerea mea. Am fost voluntar doi ani la smurd, și tot de doi ani învăț tineri și persoane în vârstă să acorde primul ajutor. Poate au acționat corect și nu știți voi / au avut greșeli în exprimare. O să le rezolvăm pe rând. Poate persoanele care au greșit sunt noi. Am dezbătut și treaba cu aplicanții.
×