Jump to content

Balthasir

Administratori
 • Content Count

  14,785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Balthasir last won the day on 16 April 2018

Balthasir had the most liked content!

Community Reputation

5,031 GOD

About Balthasir

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orăștie, Hunedoara

Contact Methods

 • Skype
  Balthasir

Profile Fields

 • Character Name
  Musgrove

Recent Profile Visitors

16,016 profile views
 1. Licitație finalizată. Caută-mă în joc pentru a primi clubul. Ca să nu stricăm economia, clubul o să valoreze la stat doar 2.000.000$, restul o să fie retrași.
 2. Se va sancționa cu PowerGaming. 51. Nu faceţi roleplay cu NPC (Non Player Character). Un NPC (Non Player Character) reprezintă orice caracter care nu este controlat în mod direct de către un player. Acțiunile roleplay care implică și un NPC (Non Player Character) trebuie să rămână echilibrate din punctul de vedere al câștigului în roleplay, astfel că orice acțiune în care NPC-ul îți aduce avantaje contra unui jucător sau te dezavantajează reprezintă PowerGaming și este sancționat ca atare. Cât timp nu se face powergaming în acțiuni, se poate face roleplay cu NPC. EXEMPLE Ești jefuit într-o zonă retrasă și tu faci roleplay că trece cineva pe lângă voi și raportează jaful la poliție. Atunci când faci roleplay că plătești un medic(NPC) să-ți dea medicamente interzise; corupi un polițist(NPC) pentru a nu deschide un dosar. SANCŢIUNI Sancţiunile pentru roleplay cu NPC (Non Player Character) variază de la /ajail la ban 31 de zile, în funcţie de level şi de gravitatea faptei comise.
 3. Pentru că data trecută când am permis așa ceva, numai asta găseai pe sanbook. Doar poze cu armament, când mai se omorau între ei, când trăgeau, etc. O să ne gândim zilele astea să facem un regulament care să fie ”oficial” și o să fie postat.
 4. Locație: CLICK PENTRU LOCAȚIE Interior: CLICK PENTRU POZE START LICITAȚIE: 1.000.000$ (Prețul total); LICITAȚIE MINIMĂ: 100.000$ (Acest preț trebuie impus minim la fiecare licitație); PERIOADA DE CÂȘTIG: 48 de ore (De la ultima licitație). MODEL PENTRU A LICITA Nume și prenume: Modalitate de contact: fax / email / telefon / recomandată Contact: număr de telefon / adresă email / adresă posta / adresă fax Extras de cont: Exemplul extrasului de cont ((poză /stats)) Suma licitată: Semnatură:
 5. Da, dar o să ai nevoie de un email per caracter.
 6. Cât timp nu are nicio treabă cu numele de forum / cu ceva Out of Character, da.
 7. ROMÂNIA — ROLEPLAYSANBOOK Salut. Comunitatea România Roleplay a redeschis SanBook-ul, o rețea de socializare complet In Character. https://sanbook.ro-rp.ro/ Încă lucrăm la ea, dar câțiva administratori de joc / testeri au testat în mare tot ce era de testat și platforma s-a comportat bine. Este o versiune mai bine optimizată / mai bună decât cea veche și are mult mai multe lucruri decât vechea platformă. (Grade de donator pentru diverse facilități / Market / etc). După ce vă faceți cont, trebuie să așteptați să primiți confirmarea pe EMail. Verificați atât in inbox cât și în spam. După ce vă faceți cont, intrați pe profil și schimbați-vă numele cu numele vostru In Character. - https://sanbook.ro-rp.ro/setting/profile-setting Site-ul este complet In Character, așa că nu va fi acceptat postări / mesaje Out of Character. Pozele pe care le puteți pune pe sanbook sunt doar cele făcute în joc, nu o să fie acceptate poze Out of Character luate de pe internet. Nu o să fie acceptate poze în care vă afișați cu arme / omorând pe cineva sa alte lucruri care, d.p.d.v. legal nu ar trebui să existe pe o rețea de socializare. Pe viitor o să mai adăugăm mai multe lucruri. Vreau ca în acest topic să ne oferiți feedback. Vă rog să postați informații despre cum merge platforma, sugestii, bug-uri (dacă sunt), păreri sau întrebări aici. Pentru nerespectarea regulamentului o să existe sancțiuni care pot varia de la avertisment verbal la banarea temporară / permanentă a contului sau ștergerea lui.
 8. Noul lider la facțiunea Emergency Medical Services este @Medivh / Hannibal Vey. Am decis să aleg liderul fără aplicații, deoarece am vrut să fie cineva din facțiune, care a ajutat pe tot parcursul ei. Nu mi se părea deloc fairplay ca cineva din exterior să vină, fără implicare în facțiune în ultima vreme. Pentru mai multe nelămuriri, îmi puteți da PM.
 9. Salut Balthasir,am o problema cu conectarea pe joc,respectiv server.

  Am facut o pauza de 2-3 ani si acum vreau sa revin.

  Am avut un cont William_Jeffries dar nu mai stiu nici parola nici email-ul.

  Am toate dovezile ca acest cont imi detine.

  Ce se poate face in privinta asta?

  Mersi frumos.

  1. Balthasir

   Balthasir

   Salut.

   Ți-am răspuns pe PM.

 10. Balthasir

  SADoC

  Când o să avem script / mapping, da.
 11. Un interior urmează să fie implementat. Mai este de făcut la el puțin. Sperăm că zilele astea o să fie terminat și implementat. https://imgur.com/a/xGOrA2W E album cu poze, cam așa o să arate. După ce este gata cu totul + implementat o să revin cu amănunte. (Se lucrează la el, arată cam ca și în album, dar are mici modificări + adăugări).
 12. Buna.

  Am vazut ca un prieten de al meu are si el ban. Moktar Ibak, vreau sa ii deschideti contul ca va dau parola si sa imi spuneti daca are 100000 ok? Daca nu are ar trebui sa fie debanat.

×
×
 • Create New...