Jump to content

ftw .

Retired Staff
 • Content Count

  3,445
 • Joined

Community Reputation

326 Excellent

2 Followers

About ftw .

 • Rank
  Son of Zeus
 • Birthday 21/05/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

2,142 profile views
 1. tu parca te lasai de serverul asta, dar toata ziua te vad pe forum.. gaseste-ti un scop in viata diferit de a incerca sa intri iar in ems pe un server de samp, oricum trebuie sa intelegi ca ai fost ales lider pentru ca nu mai voia nimeni altcineva sa ia functia, nu pentru ca ai fi tu bun de ceva. aurelianus eu nu stiu cum vine asta ca "distruge ems-ul" dar pana acum era cea mai buna perioada a ems-ului din spusele comunitatii (mai putin 2-3 frustrati care si-au facut aparitia in topic, as vrea sa nu cred ca esti unul din ei). daca serverul asta e pe moarte ce vina are hc-ul ems? de fapt problema e ca e prea multa implicare pentru un amarat de joc si voi tot nu sunteti multumiti.. eu l-as vrea pe ramses lider sa ma distrez putin @Sirius despre tine stim cu totii ca ai 13 ani si nu ar fi trebuit sa ti se ofere sansa sa faci parte din ems din cauza varstei prea scazute, am mai spus-o intr-un post care mi-a fost sters (partynextdoor, sa invatam sa moderam un forum inainte sa ascundem post-uri) ca eu as fi interzis copiilor sa faca parte din ems ca sa evit astfel de copilarisme, cand mai cresti vorbim.
 2. staff-ul nu poate face scoala de roleplay nici pentru roleplay in general. o sa le fac eu cand am timp
 3. cine mi-a ascuns post-ul in topicul asta ? hc n-are voie sa raspunda in topicul ems?
 4. Kuer

  Ola! bine ai revenit.

 5. mama dragonilor

  1. #Blacky.

   #Blacky.

   Vai vai vai <3

    

  2. #Blacky.

   #Blacky.

   Sunt generos si iti dau si tie.. :))

   A9WAKMO.png QTLUSZB.png kvz8Ovt.png

 6. esti un jegos

   

  1. ftw .

   ftw .

   fmm sa-ti f

 7. hai cu mine in hawaii, sa ne f0tem ca doi cai !

 8. 1. Sacra Corona Unita - hatake 2. Al Jihad - Raffaello, Sheikh, eu (cand eram toti 3 lideri mi s-a parut cea mai buna perioada a factiunii) 3. 1923 Central Watts Families - hatake 4. Varrio Nuevo Estrada - Tazu 5. Los Zetas - Random_Player 6. Santoro - Mihai 7. MS13 - Graferul 8. Krauts - Werty 9. 332 Crenshaw Boulevard Families - ZuZu 10. Santello - Silvermask
 9. nu stiam ca a jucat si werty pe pro ) de la tipu` caruia i-am dat quote am aflat
 10. Lucrurile evolueaza in timp, pe vremuri /do nu se folosea la persoana a 3-a spre exemplu, trebuie doar sa te adaptezi, nu cred ca-i asa greu. /me lung sau scurt, conteaza mai putin, important e sa fie corect si sa descrie cum trebuie actiunea.
×
×
 • Create New...