Jump to content

Gotti

Administratori Coordonatori
 • Content Count

  8,306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Gotti last won the day on 31 October 2017

Gotti had the most liked content!

Community Reputation

5,775 GOD

About Gotti

 • Rank
  Teflon Don
 • Birthday 10/11/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Business

Contact Methods

 • Yahoo
  gicu.apostu@yahoo.com

Recent Profile Visitors

11,295 profile views
 1. Gotti

  Baiat frumos. Cu portocaliu esti periculos.

 2. Sargon e tot viata mea,

  Notorius Gotti e amantu.

   

  :scream:

 3. ce nume sexy ai 

 4. dre

  un smecher

 5. Felicitări pentru noul tău rang administrativ! <3 

 6. Felicitari domnule coordonator!

 7. Bun venit inapoi John, te pupa old engleza

 8. ramai cu bine drag tovarase ! sper ca vei mai reveni

 9. Toti ati fost acceptati. Sunteti asteptati la ora 21:30 in Willowfield. Nu se mai accepta inscrierea.
 10. Toti de mai sus ati fost acceptati. Mai aveti la dispozitie 26 ore pentru a va inregistra!
 11. Toti cei de mai sus ati fost acceptati, respectiv ati primit /fine. Se mai poate inregistra pana vineri, data de 05.10.2018 - ora 20:00.
 12. SANTRADE pune la licitaţii patru containere. Licitaţiile vor avea loc vineri, în data de 05.10.2018, ora 21:30 in zona Willowfield. Înainte să licitaţi sunteţi OBLIGAŢI să citiţi regulamentul şi să-l respectaţi. Nerespectarea regulamentului va duce la consecinţe grave asupra persoanelor respective. Pentru a participa trebuie să vă înregistraţi mai jos. Postaţi modelul de mai jos într-un post. Taxa de intrare este de 10.000$. MODEL. Nume Prenume: Soldul curent ((poza cu MyStats)): Accept taxa de intrare: 10.000$
 13. SANTRADE se ocupa de vanzarea masinilor de epoca si cele moderne - unice; vanzarea armelor de colectie; diferite piese arheologice; picturi si sculpturi renumite; monede vechi; diferite bunuri de valoare sechestrate si altele. Aceste bunuri sunt vandute sub forma de licitatii organizate la container de catre compania SANTRADE. Majoritatea bunurilor scoase la vanzare au fost sechestrate de catre fortele de ordine din San Andreas si nu sunt noi. ATENTIE! Licitatiile la container presupun si un risc. Cand va decideti sa licitati sa va asumati si riscul de a nu castiga nimic sau de a castiga mai putin decat ati licitat. Bazati-va pe optiunea 50/50. In caz ca pierdeti banii investiti in licitatii, nu o sa-i mai puteti recupera. REGULAMENT Pentru a participa la aceste licitatii va trebui sa respectati urmatorul regulament. Daca o sa fiti respinsi la licitatii, nu o sa mai aveti voie sa licitati in acea zi. Daca o sa fiti acceptati la licitatii, atunci va trebui sa achitati 5.000$, taxa de inscriere. (Banii vor fi scosi automat din UCP) Daca ati fost acceptat, va trebui sa va prezentati la licitatii (ziua si ora va fi stabilita). Daca nu v-ati prezentat la licitatii, suma de inscriere nu va fi inapoiata. Din moment ce a fost acceptata licitatia, nu aveti dreptul sa o anulati. Ganditi-va de doua ori inainte de a licita. Orice conflict starnit intre organizatori si licitant va duce la interzicerea permanenta a licitantului la licitatiile viitoare. Puteti licita intre o mie de dolari (1.000$) si zece mii de dolari (10.000$), nu depasiti aceasta suma in ziua licitatiilor. Pretul ofertei cele mai mari castiga licitatia. ((Cine va incalca regulamentul Romania Roleplay va fi sanctionat corespunzator)).
×
×
 • Create New...