Jump to content

Shepzev

Retired Staff
 • Content Count

  5,345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Shepzev last won the day on 16 November 2018

Shepzev had the most liked content!

Community Reputation

4,452 Legendary

About Shepzev

 • Rank
  christ rose
 • Birthday 29/11/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  LCV

Profile Fields

 • Character Name
  PV, GE, PI, TM

Recent Profile Visitors

8,502 profile views
 1. sALUT aRYAN

   

  1. Aryan

   Aryan

   O sa te sun cand fac rost de cartela

    

   Salutari din #Napoli

  2. Shepzev

   Shepzev

   inchide ca te sunam noi  , aryan      ok?    !

 2. Ce caut? Bikeri Pentru ce caut? Hessians mc Contactati-ma prin: PM sau skype
 3. esti un gey phehaehehaha

 4. intr-adevar factiuni cu potential se risipesc din cauza asta, dar asta e si pentru ca acum toate factiunile se bazeaza in general pe relatiile pe skype. mai sunt si alte motive gen vezi o factiune/un roleplay si vrei si tu sa il faci, dar esti deja intr-o factiune si ea nu iti permite asta, lucru care duce la pierderea chefului. peoblemele astea sunt fara rezolvare.
 5. vorbesti de niste probleme existente de 3 ani in coace, nu vezi? nu m-am simtit chiar deloc si daca ai fi facut roleplay cu mine ai fi stiut. ideea e ca nu poti acuza lumea ca factiunile lor sunt de scurta durata cand si factiunile tale sunt de scurta durata. daca vrei o rezolvare, incearca sa fi tu punctul de plecare.
 6. eu unul daca am o idee de roleplay si vreau sa o fac, le spun membrilor mei ce vreau sa facem, nu planific totul cap coada, insa daca cineva vrea sa faca asta nu trebuie criticat.
 7. tu sti cel mai bine cum e treaba cu factiunile de scurta durata cu 40 de pagini. eu unul am ajuns la concluzia ca si cu roleplay regizat poti sa te distrezi, e roleplay, nu? daca tu vrei sa faci rp regizat, inseamna ca-ti place sa o faci si nu inseamna ca nu esti creativ, ba din contra. in 2018 singura modalitatea sa te distrezi la roleplay e sa faci un dm pe vreo factiune sau sa jefuiesti pe cineva, lol. nu va mai cacati atata pe voi cu roleplay-ul regizat si prostii, lasati lumea sa faca ce rolepaly vor ei, cum vor ei.
 8. Shepzev

  Feedback

  Inchideti topic-ul asta ca e inutil. Titlul e feedback si trimiterea e "ce nu va place noi schimbam", iar daca asta nu e sugestii v2 atunci nu prea isi are rost. Se vede doar ca lumea are multe sugestii si chiar daca le fac in sectiunea potrivita, sansele de a fi adaugate sunt mici. Eu unul nu stiu ce alt tip de feedback va doriti.
 9. Shepzev

  Feedback

  Cum sa fac sugestie daca nu merge sa creez topic la Sugestii??? Si de ce as face o sugestie cand toata lumea vrea un SACF nou... au fost vreo 5 tentative in care s-a lucrat la el, nu le puteti folosii pe toate si sa faceti pana la urma ceva bun? Vad o gramada de actualizari ce tin de LSPD, da e okay, dar mai toate update-urile tin de LSPD decat de roleplay-ul ilegal. Exista mapping team care e inactiv si nu am mai vazut ceva nou bagat in materie de mapping de anul trecut de cand s-a bagat environment mapping facut tot de membrii comunitatii. E foarte bun update-ul, dar inca asteptam lucrurile pentru care majoritatea inca militam.
 10. Shepzev

  Feedback

  Refaceti SACF-ul. Continuati refacerea sistemului de droguri. Posibilitatea de a converti o casa cu interior mapat in biz/afacere.
 11. factiunile au fost toate bune si au marcat comunitatea, dar pk war-ul zici ca a fost war pe nephrite pt turf-ul de pe lslv
 12. nu imi e neaparat dor de factiune, dar a fost roleplay frumos. factiunea aia de omora sensenani peste tot si saracii nu au mai rezistat si au dat tc pff
 13. Shepzev

  Skin-uri

  le stiu pe toate coaiee ca am avut si eu caracter de femeie
 14. Shepzev

  Skin-uri

  va plangeti de skin-urile de femei, dar voi habar n-aveti ca nu sunt foarte multe skin-uri de genul release... de unde sa le scoatem daca nu le avem nici noi?
×
×
 • Create New...