Jump to content

Shepzev

Retired Staff
 • Content Count

  5,376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Shepzev last won the day on 16 November 2018

Shepzev had the most liked content!

Community Reputation

4,540 Legendary

About Shepzev

 • Rank
  christ rose
 • Birthday 29/11/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  LCV

Profile Fields

 • Character Name
  PV, GE, PI, TM

Recent Profile Visitors

8,679 profile views
 1. ho ma filozofilor, cand s-ar deschide un srv nou imediat dati navala, nu va pasa ca nu aveti avere
 2. nu cred ca vreun roleplayer care se respecta ar face macar odata job cand se deschide srv-ul lol
 3. Fratilor intelegi ca se da wipe ca sa le mearga script-urile, oricum era nevoie de el
 4. eu tot nu cred ca intelegeti ca nu ne trebuie toate astea, ci update, dar ma rog, e foarte bine ca ati mai ales niste testeri, sa mai aveti playeri pe joc.
 5. ne sunati voi cu dezinteresul asta
 6. care este scopul acestui comentariu? daca era ceva relevant, ne si spuneai un motiv pentru care se intarzie un update de 3 ani. incercati sa va ascundeti dupa mici rautati sa para ca va pasa si ca tot noi suntem de vina.
 7. VERILOR DA-TI UPDATE, NU MAI SCRIETI ROMANE AICI IN PLM.
 8. smr rezolvati update-ul si dupa da-ti admin si schimbati regulamentul, nu mai deraiati de la subiectul principal macar odata.
 9. cum am mai zis, ori incepeti sa va lasati, ori inchideti server-ul ca sa poata cineva interesat si capabil sa fie sprijinit sa ofere comunitatii de rp romanesti ceva mai bun decat rorp.
 10. nu intelegi ca daca intri pe server si le tii comunitatea in viata, staff-ul va continua sa creada ca nu trebuie sa faca nimic si ca totul e cum trebuie?
 11. verilor e un topic cu raspuns la apel de urgenta de anul trecut si nu s-a facut nimic. daca nu va lasati toti de server ca sa isi dea seama cineva intr-un final ca e o mare problema cu server-ul, nu o sa mai vedeti nicio schimbare. vedeti-va de treaba si nu mai intrati in joc, e singurul mod in care mai poti sa spui ceva despre starea actuala. problemele si ce trebuie schimbat sau adaugat au fost deja spuse de n ori.
 12. intr-adevar cea mai buna optiune in momentul de fata ca sa mai motivati ceea ce a mai ramas din staff, cei care mai vreti sa jucati, e sa va lasati. in momentul in care serverul nu va mai avea numerele cu care e obisnuit si playerbase-ul o sa fie de 10 playeri maxim, atunci o sa vedeti daca chiar se mai ofera interes sau nu.
 13. nu se gasesc scripteri, hai vere las-o ca in toti anii astia de cand e rorp, au mai fost alte 500 de comunitati fantoma care aveau doar un scripter chiar si erau de 10 ori mai bune decat rorp la momentul actual. lui esy nu ii mai pasa de samp lol, i-a lasat tot lui sebi care am auzit ca nu baga nici macar mapping pe server ca ii e frica sa nu-l strice, are PTSD de la gov-ul lspd.
 14. Salut, aveti 5 minute sa vorbim despre mantuitorul si calazitorul nostru Iisus Hristos cu ocazia Pastelui?

  1. Hookah Papi

   Hookah Papi

   nu pt ca trb sa vizionez cum avengers folosesc masina timpului pt a face rost de toate pietrele pt ca iron man sa il omoare pe thanos cu vechiul ciocan a lui thor

  2. Hookah Papi

   Hookah Papi

   scuze nu iron man ca el moare, de fapt capt america

  3. Shepzev

   Shepzev

   a, pai stai sa-ti zic ca thor se ingrasa pe parcursul a 5 ani de la snap, iar bruce devine una cu hulk

   a da si cap america ramane in trecut ca sa isi traiasca viata alaturi de prietena lui din ww2

×
×
 • Create New...