Jump to content

liq

Members
 • Content Count

  2,473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

liq last won the day on 5 July 2017

liq had the most liked content!

Community Reputation

2,838 Legendary

About liq

 • Rank
  trendsetter
 • Birthday 10/03/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.liquicity.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,669 profile views
 1. ce plm faci ma

 2. White.

  Ai grup de retired staff in sfarsit

 3. Aryan

  vezi ca ai luat unban

  1. Aryan

   Aryan

   “vezi”... impropiu zis

 4. skkkqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqrrrrrrr

 5. Și argumentul tău e fix ce-mi adeverește părerea. De ce ai vrea doar jucători care vin din banlist-ul ro-rp? Comunitatea asta există de 6 ani și, în fiecare an, apăreau și câte 5 servere de genul răsărite ca să se închidă pe mai târziu. Adunat, în vreo 3 ani de deschidere, cred că ceva numit pro rp au făcut 6 luni de existență de exemplu. Ce vreau să zic e că totul e dulce la început, dar o să li se acrească când dau de problemele tipice de pe un server de role-play: jucătorii care n-au treabă cu role-play-ul, trolling, se deschid posturile de funcții și pot să facă și 300 de jucători că atunci când dau și ei funcții de lider și tester, iar pleacă lumea, și tot așa. În plus, mai e vorba și de venit. Într-un proiect de genul o să plătești de la tine din buzunar prima, a doua, poate și a treia lună - Diego știe ce zic că așa a luat "fondator" - dar nu știu câți o să doneze acolo față de aici și cât de mult o să le convină fondatorilor unui server de început să ajungă prin a 3-a spre a 4-a lună să plătească host la server, site, server de TeamSpeak și cine știe ce alte utilități o să mai aibă nevoie. Nu zic că ro-rp-ul nu pare uitat de lume, dar în același timp are o constantă istorie de a avea perioade mai grele în care interesul e minim, nu sunt jucători și nimeni nu știe ce se întâmplă, dar ce știu mai bine și ce mi-a dovedit comunitatea asta în toți anii ăștia e că am venit, m-am jucat 2 ani, am plecat 2 ani și când am revenit aveam același cont de forum și același cont de joc, așa cum l-am lăsat, cu bani și mașini pe el și mai știu eu ce. Nu știu câte comunități pot să facă asta.
 6. Oamenii cu care l-ai făcut n-aveau permisiune, și, dacă vrei să-ți zic sincer, v-ați găsit să puneți poze când faci snitch. Nimeni nu face asta când e corupt, așa că ai fost reclamat și FM-ul a trebuit să facă ce trebuie să facă. Părerea mea e că role play-ul e role play și pot să aprob ceva corupt și după ce se întâmplă dacă e pertinent, însă părerile sunt împărțite la capitolul ăsta, pentru că nici nu vrem Training Day Denzel Washington din tot PD-ul și toate facțiunile să cadă în extrema cealaltă încât facțiunile ilegale să nu mai funcționeze din cauza snitch-ului.
 7. Okay. O să iau personal o poziție de coordonator în proiect și încep de mâine, cred. Deja am rebăgat rank-urile esențiale de detectiv în PD și vor fi distribuite altfel decât până acum pentru a avea o echipă de start și a dezgropa niște casefile-uri.
 8. V-ar plăcea să avem din nou detectivi cu poziții de Police Detective în PD alături de o reformă totală la capitolul ăsta? Ce întreb e dacă are cineva vreo inițiativă de a face role-play cu investigatorii poliției, și aici mă refer la orice role-play — criminal, martor, informator, etc, și o să pun un foarte mare accent pe informatori. Există numeroși CIs peste tot, în toate diviziile posibile, și e chiar și o vorbă puțin celebră care spune că a detective is as good as his CI (aka confidential informant). A fi CI îți oferă protecție când/dacă ai nevoie și o dorești și ești plătit un 10% din orice bust face poliția (arme, droguri, bani - fiecare are o valoare setată și ești răsplătit cu 10% din tot ceea ce s-a confiscat dacă tu ai fost cel care a dat pontul poliției), și, în plus, mulți criminali ajung să devină informatori pentru a-și scădea pedeapsa în închisoare, însă n-a mers vreodată un role-play de genul pe server pentru că toți sunt /me își reprezintă setul cu mândrie și nu cedează cu toate că are 15 ani, scoate un AK să curețe strada oricând, își mai știe și drepturile și nu-i e frică cumva, IC, de prison, indiferent câte minute sunt OOC, iar orice informant care a avut vreodată o inițiativă de a face așa ceva a venit cerând sute de mii și milioane fără să facă absolut nimic, așa că și normal că au fost respinși.
 9. ușor că știi ce zic oricum nu te pune pe lista de promovări la tester luna viitoare, vrei ceva e bine să ceri
 10. Mirobolant de informativ. Abia așteptam să văd câte posturi am mai făcut noi pe forum luna asta și ce activitate mai e pe Sanbook dar să văd că s-a pus și Mayor și Fire Chief nou dar Chief of Police nu și că ultimele lucruri pe care le-am aflat despre update la server sunt că "nu o să mai dureze foarte mult" prin Aprilie. Pe bune, chiar mă ofer să fiu reporter al comunității pentru luna viitoare și să vă ajut să scrieți la buletin.
 11. Există o soluție simplă la toate problemele voastre, oameni buni. Se numește anti cheat. Chiar cred că în 2017 ar trebui să avem și noi unul din care nu merge să spawnezi Sniper.
×
×
 • Create New...