Jump to content
Decembrie, luna evenimentelor pe România Roleplay Read more... ×

Goddess Annabelle

Stea
 • Content Count

  7,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Goddess Annabelle last won the day on 2 December

Goddess Annabelle had the most liked content!

Community Reputation

2,609 Legendary

About Goddess Annabelle

 • Rank
  Head of Media

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

11,740 profile views
 1. ROMÂNIA-ROLEPLAY - LUNA EVENIMENTELOR Bine v-am găsit! Am intrat oficial în luna Decembrie a anului 2018. Este încredibil cât de repede trece timpul și nimeni nu ar putea spune că au trecut chiar 7 ani de când s-a înființat această comunitate, în Decembrie 2011. Din moment ce luna a început cu Ziua Națională a României pe 1 Decembrie, vă urăm un călduros la mulți ani! Fiind o lună a sărbătorilor, începând cu Ziua Națională a României pe 1 decembrie, continuând cu Moș Nicolae pe data de 6 Decembrie, ziua comunității RO-RP pe 21 decembrie, Sfânta Sărbătoare a Crăciunului pe 25 Decembrie, şi mai apoi petrecerea de sfârșit de an și început de 2019, echipa administrativă a comunității a pregătit evenimente deosebite pentru voi! ROMÂNIA ROLEPLAY WINTER AWARDS (CLICK)! Cei mai buni ai anului! Ne adunăm împreună ca să numim și să premiem cel mai bun roleplayer, cel mai bun medic, cel mai glumeț jucător, cel mai mare spammer și multe alte categorii! MAPPING DE SĂRBĂTORI (CLICK)! Jucătorii au ocazia să-și decoreze singuri casa sau afacerea pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă! TOMBOLA LUI MOȘ CRĂCIUN (CLICK)! Timp de trei zile, un buton surpriză o să fie implementat pe UCP. Fiecare jucător va putea să-l apese și să primească un cadou de la Moș Crăciun! REDUCERI DE SĂRBĂTORI LA DONAȚII (CLICK)! Cu ocazia faptului că vom împlini 7 ani pe 21 decembrie, veți putea profita din plin timp de 5 zile de reducerile la credite! SURPRIZĂ SPECIALĂ (CLICK)! Mai jos puteți vedea calendarul lunii decembrie: Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Sunteți motivul pentru care continuăm să ne îmbunătățim și singurul motiv pentru care suntem cel mai bun server de roleplay românesc care a existat vreodată, și pentru asta vă mulțumim. Dacă voi nu ați fi, nici România Roleplay nu ar exista. Continuați să stați alături de noi pentru experiențe unice! Spor la roleplay și sărbatori fericite!
 2. ROMÂNIA-ROLEPLAY WINTER-AWARDS 2018 După cum bine ştiţi, luna decembrie este luna evenimentelor pe România Roleplay! Iată că a sosit şi timpul celui mai așteptat eveniment, România Roleplay Winter Awards, cea de a șasea ediție! Ce reprezintă acest eveniment? România Roleplay Winter Awards este un eveniment la care supunem la vot o serie de categorii de jucători. Voturile se vor face în funcţie de cine credeţi voi că este cel mai potrivit pentru categoriile alese. După sfârşitul perioadei de vot, acestea vor fi adunate, numărate, iar jucătorul / jucătorii care vor câştiga una sau mai multe categorii, vor avea parte de un cadou. Reguli pentru a putea vota Trebuie să deţineţi un cont pe forum înregistrat de cel puţin 3 luni de zile (06-SEP-2018); Contul de pe forum trebuie să aibă minim 50 de postări și 5 puncte de reputație; Nu sunt acceptate voturi de pe mai multe conturi ale aceleiași persoane; Cei care vor încerca să voteze de pe mai multe conturi vor fi sancţionaţi cu ban permanent pe toate conturile de pe forum; Postarea trebuie să respecte cu stricteţe modelul impus; Votarea se va face printr-un post reply în acest topic; Nu vă puteţi vota pe voi înşivă; Pentru fiecare categorie supusă la vot trebuie să votaţi un jucător, fără excepţii; Puteţi vota acelaşi jucător la mai multe categorii; Nu puteţi vota mai mulţi jucători la o singură categorie; Nu faceţi postări în glumă şi nu votaţi nume de jucători fictivi, care nu există în baza de date. Când votați, dați tag la contul respectiv de forum (@nume; exemplu: @Goddess Annabelle) * Voturile care nu respectă cerinţele de mai sus nu vor fi luate în considerare iar iniţiatorii postării vor fi sancţionaţi, în funcţie de gravitatea faptei. Categorii supuse la vot sunt cele de mai jos. Puteţi vota selectând ce este mai jos. Cel mai bun roleplayer » Cel mai bun mafiot » Cel mai bun gangster » Cel mai activ jucător » Cel mai glumeţ jucător » Cel mai cuminte jucător » Cel mai creativ jucător » Cel mai influent jucător » Cel mai ajutător jucător (pe forum) » Cel mai mare spammer (pe forum) » Cel mai sancţionat jucător » Cel mai îngâmfat/stresant jucător » Cel mai bun şofer » Cel mai slab şofer » Cel mai bun poliţist » Cel mai bun medic » Cel mai bun reporter » Cel mai bun biker » Cea mai bună facţiune oficială » Cea mai bună facţiune neoficială » Cel mai bun mapper » Cel mai bun modder » Cel mai bun designer » Cel mai bun lider » Cel mai bun tester » Cel mai bun administrator de joc » * Repet! Voturile care nu respectă regulile impuse nu sunt luate în considerare iar cei ce încalcă aceste reguli vor fi sancţionaţi! Se poate vota de pe data de 06-DEC-2018 până pe data de 20-DEC-2018, inclusiv!
 3. ROMÂNIA ROLEPLAY MAPPING SĂRBĂTORI După cum bine ştiţi, luna decembrie este luna evenimentelor pe România Roleplay! Astfel, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipa administrativă a decis să vă ceară ajutorul în decorarea orașului. Asta înseamnă că fiecare jucător are opțiunea de a-și mobila locuința sau afacerea! De asemenea, fiecare facțiune oficială sau guvernamentală are posibilitatea de a-și decora zona principală în care fac roleplay! Astfel, de pe 1 decembrie 2018 și până pe 19 decembrie 2018, veți putea face o cerere mai jos! Ca totul să meargă bine și să ne asigurăm că totul merge bine, acest beneficiu vine cu niște reguli care trebuie respectate: Mapping-ul este doar exterior; Se acceptă doar obiecte dinamice (CreateDynamicObject); Un jucător are o limită de 10 obiecte la casă sau afacere (adică 10 linii de cod! de exemplu, dacă scoateți un obiect default ca să faceți loc unei decorații, linia de RemoveObject este considerată ca fiind un obiect); Un jucător trebuie să aibă minim level 5 pe contul pe care au afacerea/casa pentru a face o cerere de amenajare a decorațiilor; Un jucător trebuie să dețină o casă sau o afacere pentru a face cerere; Un jucător poate decora doar o casă sau doar o afacere; nu se acceptă decorarea mai multor case/afaceri; Nu se acceptă decorarea apartamentelor; Decorațiile nu trebuie să depășească proprietatea voastră exterioară; Staff-ul nu se ocupă în mod oficial de crearea mapping-ului, deci trebuie să vă descurați prin alte surse (puteți cere ajutorul staff-ului, dar aceștia nu sunt obligați să vă facă mapping); Orice cod al mapping-ului care nu este prezent în poze (screenshot-uri) nu va fi adăugat; Încercarea de a frauda acest sistem pentru a crea bug-uri sau a adăuga mapping în scopuri personale SE SANCȚIONEAZĂ CU BAN PERMANENT FĂRĂ DREPT DE PROBATION; Fiecare linie de cod este VERIFICATĂ de către staff și fiecare post obține acceptare sau respingere de la un membru al echipei. Nu încercați sub nicio formă să fraudați acest sistem; Mapping-ul o să fie prezent pe server de pe 20 decembrie 2018, până pe 10 ianuarie 2018 (3 săptămâni); după aceea va fi scos. Fiecare jucător trebuie să respecte MODELUL DE CERERE: Nume în joc: Level: Adresă CASĂ sau AFACERE (ID): Este o CASĂ sau o AFACERE?: POZE CU DECORAȚIILE (link, nu imagini): COD MAPPING: POZĂ LA /STATS CU /REFUNDSTAMP (link, nu imagini): Cererile se postează în acest topic! Veți putea posta de pe data de 01-DEC-2018 până pe data de 19-DEC-2018, inclusiv! Mappingul va fi prezent pe server de pe data de 20-DEC-2018 până pe 10-IAN-2019, inclusiv!
 4. ROMÂNIA ROLEPLAY — SURPRIZĂ SPECIALĂ Dragi jucători, După cum bine știți, luna decembrie este luna evenimentelor pe România Roleplay, motiv pentru care dorim să premiem toți jucătorii care sunt alături de noi în această perioadă și nu numai. Având în vedere cele menționate, din data de 21 Decembrie 2018 până în data de 1 Ianuarie 2019 este pregătită această surpriză specială despre care discutam. În acest an nu există anumite condiții, însă pentru a beneficia de această surpriză este necesar să fiți online în această perioadă. Acestea fiind spuse, vă așteptăm pe server! Cu sinceritate, România Roleplay.
 5. ROMÂNIA-ROLEPLAY - REDUCERI - 7 ANI După cum bine ştiţi, luna decembrie este luna evenimentelor pe România Roleplay! Astfel, cu ocazia împlinirii a 7 ani (pe data de 21 decembrie 2018), comunitatea RO-RP va oferi reduceri la achiziționarea creditelor, astfel: PAYPAL 1€ <=> 10 12 credite 5€ <=> 50 60 de credite 10€ <=> 115 123 de credite 25€ <=> 260 270 de credite 40€ <=> 420 433 de credite 50€ <=> 530 545 de credite 75€ <=> 780 798 de credite 100€ <=> 1200 1500 de credite MOBILPAY 1€ <=> 10 12 credite (Vodafone, Telekom, Orange) 5€ <=> 55 60 de credite (Vodafone, Telekom, Orange, Digi) 10€ <=> 115 125 de credite (Vodafone, Telekom, Orange, Digi) 20€ <=> 250 265 de credite (Vodafone) DAOPAY 1€ <=> 10 13 credite 1.97€ <=> 20 24 de credite 4.99€ <=> 50 56 de credite 6.25€ <=> 65 74 de credite 9.92€ <=> 100 119 credite 9.95€ <=> 100 119 credite 9.99€ <=> 100 119 credite 14.89€ <=> 200 225 de credite 19.79€ <=> 250 279 de credite 28.99€ <=> 300 335 de credite 37.99€ <=> 400 440 de credite 46.99€ <=> 500 545 de credite 69.99€ <=> 750 820 de credite Reducerile vor fi valabile de pe data de 21-DEC-2018 până pe data de 26-DEC-2018, inclusiv! Pentru a intra în posesia creditelor bonus, va trebui să faceți un topic la Donații după ce donați!
 6. Goddess Annabelle

  [INCHISE] REINTEGRĂRI ÎN STAFF

  Reintegrărire vor fi deschide până pe data de 4.11.2018, ora 22:00. Reintegrările se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 7. Goddess Annabelle

  [INCHISE] APLICAŢII PENTRU FUNCŢIA DE TESTER

  Felicitări noilor testeri! Așteptăm un /re în joc pentru acordarea funcției. @s?en x / Antonio_Montes @PONTIU$ PILATE / Anthony_Arceneaux @almightybounter / Arek_Torosyan @blind / Billy_Sawyer
 8. Goddess Annabelle

  [INCHISE] REINTEGRĂRI ÎN STAFF

  Felicitări celor care au revenit în staff! Vă așteptăm cu un /re în joc pentru acordarea funcției. @ACE / Aryton_Knzayev (Tester) @Barter 6 / Ramon_Yepes (Tester) @Kelan. / Patrick_Eckehard (Tester) @eleven / Kenvante_Bullard (Tester) @Villy / Ludwig_Rohm (Tester) @levi / Valery_Tolkachev (Tester)
 9. Goddess Annabelle

  [Licitație #17] Beagle [RAR]

  Felicitări! Sunteți câștigătorul aeronavei Beagle. În următoarele zile vă rugăm să luați legătura cu agenția noastră pentru a face actele necesare. Licitație finalizată. ((Contactează-mă printr-un PM pe joc sau forum în următoarele zile pentru a primi avionul.))
 10. Goddess Annabelle

  [INCHISE] REINTEGRĂRI ÎN STAFF

  Reintegrărire vor fi deschide până pe data de 18.09.2018, ora 22:00. Reintegrările se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 11. Goddess Annabelle

  [INCHISE] APLICAŢII PENTRU FUNCŢIA DE TESTER

  SESIUNEA XL Aplicaţiile se vor deschide astăzi, 14.09.2018 şi se vor închide pe data de 18.09.2018 la ora 22:00. Aplicaţiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 12. Goddess Annabelle

  [Licitație #17] Beagle [RAR]

  OTTO's auto pune la bătaie un model rar de aeronavă numit Beagle. Destul de spațioasă, aeronava poate fi folosită atât pentru transportul persoanelor dar si pentru transportul anumitor mărfuri. Specificații: Model: Beagle Culoare: Alb/Albastru Număr de locuri: 2 Capacitate rezervor: 115 litri Viteză maximă: ~124 KM/H Licitația pentru acest model începe de la suma de $738.000. * Înainte să licitați sunteți OBLIGAȚI să citiți regulamentul! Model de postare Nume: Nume_Prenume Sumă: Sumă
 13. Goddess Annabelle

  [Informații] Licitații vehicule

  Regulament actualizat.
×