Jump to content

Goddess Annabelle

Administratori
 • Content Count

  7,624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Goddess Annabelle last won the day on 2 December 2018

Goddess Annabelle had the most liked content!

Community Reputation

2,733 Legendary

About Goddess Annabelle

 • Rank
  Head of Media

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

12,751 profile views
 1. Goddess Annabelle

  [ÎNCHISE] REINTEGRĂRI ÎN STAFF

  Felicitări celor care au revenit în staff! Vă așteptăm cu un /re în joc pentru acordarea funcției. @exooo / Jairo_Saez (Tester) @Tyson / Donald_Spillane (Tester) @freelancer / Gabriel_Collazo (Asistent) @Meraki / Sonny_Cavazos (Administrator Senior)
 2. Goddess Annabelle

  [INCHISE] APLICAŢII PENTRU FUNCŢIA DE TESTER

  Felicitări noilor testeri! Așteptăm un /re în joc pentru acordarea funcției. @OREGONTRAIL / George_Zaichik @Cocctail / Miqayel_Manukyan @kevEEn / Xesus_Lerma @Saiga .223 / Vadik_Georgiy @DAY-DAY / Elvin_Gonzales @señor eddie / Dan_Thorn
 3. Goddess Annabelle

  [ÎNCHISE] REINTEGRĂRI ÎN STAFF

  Reintegrărire vor fi deschise până pe data de 18.01.2019, ora 22:00. Reintegrările se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 4. Goddess Annabelle

  [INCHISE] APLICAŢII PENTRU FUNCŢIA DE TESTER

  SESIUNEA XLII Aplicaţiile se vor deschide astăzi, 14.01.2019 şi se vor închide pe data de 18.01.2019 la ora 22:00. Aplicaţiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 5. Goddess Annabelle

  [INCHISE] APLICAŢII PENTRU FUNCŢIA DE TESTER

  Felicitări noilor testeri! Așteptăm un /re în joc pentru acordarea funcției. @#Gugu / Teresa_Jimenez @No Good / Manolo_Silva @Lil Paul / David_VanDijk @#Xanax. / Hayk_Zakaryan @specter / Ruben_Villacres @omar arabboy / Yasemin_Aksu
 6. Goddess Annabelle

  [ÎNCHISE] REINTEGRĂRI ÎN STAFF

  Felicitări celor care au revenit în staff! Vă așteptăm cu un /re în joc pentru acordarea funcției. @Bill / Arban_Fionn (Tester) @xxx / Julian_Garza (Asistent) @tyl3r / Tyler_Porras (Tester)
 7. suna ma daca tie foame

  1. Show previous comments  1 more
  2. Aryan

   Aryan

   =)))))

   de unde i poza din piata de la ramnic

  3. Goddess Annabelle

   Goddess Annabelle

   Aia e de la titan.

   w3igcRc.png

   Asta e din ramnic :D 

  4. Aryan
 8. Goddess Annabelle

  [ÎNCHISE] REINTEGRĂRI ÎN STAFF

  Reintegrărire vor fi deschise până pe data de 21.12.2018, ora 22:00. Reintegrările se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 9. Goddess Annabelle

  [INCHISE] APLICAŢII PENTRU FUNCŢIA DE TESTER

  SESIUNEA XLI Aplicaţiile se vor deschide astăzi, 16.12.2018 şi se vor închide pe data de 21.12.2018 la ora 22:00. Aplicaţiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 10. ROMÂNIA-ROLEPLAY - LUNA EVENIMENTELOR Bine v-am găsit! Am intrat oficial în luna Decembrie a anului 2018. Este încredibil cât de repede trece timpul și nimeni nu ar putea spune că au trecut chiar 7 ani de când s-a înființat această comunitate, în Decembrie 2011. Din moment ce luna a început cu Ziua Națională a României pe 1 Decembrie, vă urăm un călduros la mulți ani! Fiind o lună a sărbătorilor, începând cu Ziua Națională a României pe 1 decembrie, continuând cu Moș Nicolae pe data de 6 Decembrie, ziua comunității RO-RP pe 21 decembrie, Sfânta Sărbătoare a Crăciunului pe 25 Decembrie, şi mai apoi petrecerea de sfârșit de an și început de 2019, echipa administrativă a comunității a pregătit evenimente deosebite pentru voi! ROMÂNIA ROLEPLAY WINTER AWARDS (CLICK)! Cei mai buni ai anului! Ne adunăm împreună ca să numim și să premiem cel mai bun roleplayer, cel mai bun medic, cel mai glumeț jucător, cel mai mare spammer și multe alte categorii! MAPPING DE SĂRBĂTORI (CLICK)! Jucătorii au ocazia să-și decoreze singuri casa sau afacerea pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă! TOMBOLA LUI MOȘ CRĂCIUN (CLICK)! Timp de trei zile, un buton surpriză o să fie implementat pe UCP. Fiecare jucător va putea să-l apese și să primească un cadou de la Moș Crăciun! REDUCERI DE SĂRBĂTORI LA DONAȚII (CLICK)! Cu ocazia faptului că vom împlini 7 ani pe 21 decembrie, veți putea profita din plin timp de 5 zile de reducerile la credite! SURPRIZĂ SPECIALĂ (CLICK)! Mai jos puteți vedea calendarul lunii decembrie: Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Sunteți motivul pentru care continuăm să ne îmbunătățim și singurul motiv pentru care suntem cel mai bun server de roleplay românesc care a existat vreodată, și pentru asta vă mulțumim. Dacă voi nu ați fi, nici România Roleplay nu ar exista. Continuați să stați alături de noi pentru experiențe unice! Spor la roleplay și sărbatori fericite!
 11. ROMÂNIA-ROLEPLAY WINTER-AWARDS 2018 După cum bine ştiţi, luna decembrie este luna evenimentelor pe România Roleplay! Iată că a sosit şi timpul celui mai așteptat eveniment, România Roleplay Winter Awards, cea de a șasea ediție! Ce reprezintă acest eveniment? România Roleplay Winter Awards este un eveniment la care supunem la vot o serie de categorii de jucători. Voturile se vor face în funcţie de cine credeţi voi că este cel mai potrivit pentru categoriile alese. După sfârşitul perioadei de vot, acestea vor fi adunate, numărate, iar jucătorul / jucătorii care vor câştiga una sau mai multe categorii, vor avea parte de un cadou. Reguli pentru a putea vota Trebuie să deţineţi un cont pe forum înregistrat de cel puţin 3 luni de zile (06-SEP-2018); Contul de pe forum trebuie să aibă minim 50 de postări și 5 puncte de reputație; Nu sunt acceptate voturi de pe mai multe conturi ale aceleiași persoane; Cei care vor încerca să voteze de pe mai multe conturi vor fi sancţionaţi cu ban permanent pe toate conturile de pe forum; Postarea trebuie să respecte cu stricteţe modelul impus; Votarea se va face printr-un post reply în acest topic; Nu vă puteţi vota pe voi înşivă; Pentru fiecare categorie supusă la vot trebuie să votaţi un jucător, fără excepţii; Puteţi vota acelaşi jucător la mai multe categorii; Nu puteţi vota mai mulţi jucători la o singură categorie; Nu faceţi postări în glumă şi nu votaţi nume de jucători fictivi, care nu există în baza de date. Când votați, dați tag la contul respectiv de forum (@nume; exemplu: @Goddess Annabelle) * Voturile care nu respectă cerinţele de mai sus nu vor fi luate în considerare iar iniţiatorii postării vor fi sancţionaţi, în funcţie de gravitatea faptei. Categorii supuse la vot sunt cele de mai jos. Puteţi vota selectând ce este mai jos. Cel mai bun roleplayer » Cel mai bun mafiot » Cel mai bun gangster » Cel mai activ jucător » Cel mai glumeţ jucător » Cel mai cuminte jucător » Cel mai creativ jucător » Cel mai influent jucător » Cel mai ajutător jucător (pe forum) » Cel mai mare spammer (pe forum) » Cel mai sancţionat jucător » Cel mai îngâmfat/stresant jucător » Cel mai bun şofer » Cel mai slab şofer » Cel mai bun poliţist » Cel mai bun medic » Cel mai bun reporter » Cel mai bun biker » Cea mai bună facţiune oficială » Cea mai bună facţiune neoficială » Cel mai bun mapper » Cel mai bun modder » Cel mai bun designer » Cel mai bun lider » Cel mai bun tester » Cel mai bun administrator de joc » * Repet! Voturile care nu respectă regulile impuse nu sunt luate în considerare iar cei ce încalcă aceste reguli vor fi sancţionaţi! Se poate vota de pe data de 06-DEC-2018 până pe data de 20-DEC-2018, inclusiv!
×