Jump to content

Goddess Annabelle

Retired Staff
 • Content Count

  7,825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Goddess Annabelle last won the day on 5 May

Goddess Annabelle had the most liked content!

Community Reputation

3,066 Legendary

About Goddess Annabelle

 • Rank
  Retired Community Manager
 • Birthday 31/12/2019

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

14,529 profile views
 1. Reintegrărire vor fi deschise până pe data de 07.06.2019, ora 22:00. Reintegrările se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 2. SESIUNEA XLIV Aplicaţiile se vor deschide astăzi, 01.06.2019 şi se vor închide pe data de 07.06.2019 la ora 22:00. Aplicaţiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 3. Majoritatea plangerilor voastre sunt legate de script si gamemode, motiv pentru care va dau 100% dreptate si stiu ca este nevoie de mult mai mult ca aceasta comunitate sa functioneze in continuare. Nu pot face promisiuni din cauza faptului ca, de fiecare data cand am facut o promisiune legata de gamemode sau script nu a fost respectat din simplul motiv ca anumite persoane responsabile cu tot ce tine de gamemode abandonau proiectul si ajungeau sa nu mai faca nimic cel mai probabil din cauza lipsei de timp. (Sau interes sau etc etc. Va dau dreptate) Am luat legatura cu ESY ca sa pot discuta cu el referitor la situatia actuala a server-ului si ce pot face eu astfel incat totul sa mearga spre bine. Nu am alte detalii momentan, dar sunt sigur ca Esy o sa fie pe aceeasi pagina cu mine, asa ca sper o mica evolutie in urmatoarele zile/saptamani. Totodata sunt constient de problemele din staff si cred ca echipa administratorilor poate fi imbunatatita. Stiu ca trebuie sa aveti un cuvant de spus (oarecum) asa ca va rog, in limita bunului simt sa faceti o lista cu persoane care ar merita din plin pozitia de administrator. Orice raspuns dat in bataie de joc duce la ban pe forum. In cazul in care aveti sugestii in legatura cu anumite lucruri ce pot fi schimbate in regulament, va rog sa-i trimiteti lui @MacTravish sau @ACE. Ei vor posta un singur reply in acest topic astfel incat sa-mi fie usor sa le vad si sa le implementam eventual. Voi reveni cu mai mult informatii in zilele ce vor urma.
 4. salut Sebastian

  1. Goddess Annabelle
  2. Scottie Pippen

   Scottie Pippen

   Frate brigada asta a ta ma bagat la puscarie mi au luat arma si mi au facut poze la tatuaje cum scap si eu

 5. Felicitări noilor testeri! Așteptăm un /re în joc pentru acordarea funcției. @Lakeshore Strangler / Killian_Maothain; @caisa / Phenex_DeJesus; @truth / Robert_Marshall; @racknocz / Christopher_Nixon; @Liviu Enterprises / Samantha_Lowrey; @DarKyS / Barry_Lughaidh; @dre / Trayvion_Poole; @cumatru bombardieru / Martin_Loya.
 6. Felicitări celor care au revenit în staff! Vă așteptăm cu un /re în joc pentru acordarea funcției. @Tranda / Daniel_Coulter (Administrator senior - a3) @Dess / Amelia_Roberts (Asistent) @Andrutu /Dylan_Hayashi (Tester)
 7. SESIUNEA XLIII Aplicaţiile se vor deschide astăzi, 04.03.2019 şi se vor închide pe data de 12.03.2019 la ora 22:00. Aplicaţiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 8. Reintegrărire vor fi deschise până pe data de 12.03.2019, ora 22:00. Reintegrările se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 9. Felicitări celor care au revenit în staff! Vă așteptăm cu un /re în joc pentru acordarea funcției. @exooo / Jairo_Saez (Tester) @Tyson / Donald_Spillane (Tester) @freelancer / Gabriel_Collazo (Asistent) @Meraki / Sonny_Cavazos (Administrator Senior)
 10. Felicitări noilor testeri! Așteptăm un /re în joc pentru acordarea funcției. @OREGONTRAIL / George_Zaichik @Cocctail / Miqayel_Manukyan @kevEEn / Xesus_Lerma @Saiga .223 / Vadik_Georgiy @DAY-DAY / Elvin_Gonzales @señor eddie / Dan_Thorn
 11. Reintegrărire vor fi deschise până pe data de 18.01.2019, ora 22:00. Reintegrările se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 12. SESIUNEA XLII Aplicaţiile se vor deschide astăzi, 14.01.2019 şi se vor închide pe data de 18.01.2019 la ora 22:00. Aplicaţiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
×
×
 • Create New...