Jump to content

Featured Replies

Posted

Regulile pentru acest topic sunt regulile forumului. Vă rugăm să păstraţi un limbaj decent şi să nu faceţi flaming/off-topic/multi-posting/spam etc. Reclama evident că nu va fi acceptată sub nicio formă şi preferăm să postaţi un mesaj la obiect decât mesaje de genul "Salut", "Bună dimineaţa", "Ce faceţi" etc.

Atenţie! Postările din această secţiune nu se contorizează.

• Replies 66.6k
  • Views 1.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Foarte mare adevar.  Personal, nu prea ma mai joc cine stie ce pe comunitate, dar va pot da un sfat, celor din staff, INVATATI SA ACCEPTATI ADEVARUL, pentru ca si eu am facut parte din el, si lip

• mi-a placut aici la voi. pup la fratii mei: @John Doe @Weezy @wave @nothing goes psycho @Poppa @Eazy-E @The Glorious Rappz @bitter @lil poppa @gun.dealer @#Leo @crazzy. @Vlad the Impaler @Deezy @A$A

• Situatia serverului decade cu fiecare zi iar acest lucru ma motiveaza sa iau atitudine, sa propun mai multe lucruri si sa incerc sa schimb ceva, de unul singurul. Am constatat in urma cu ceva timp, ca

Posted Images

Rugamintile mele au fost ascultate. sanatate

Frumos! Free Chat-ul a fost dorit de multa vreme! Sper sa tina.. :D

Doamne, mi-a fost dor de acest freechat, jur! De abia astept sa va dau suspenduri baieti <3

Si mie mi-a fost dor. Sper sa nu se mai inchida.

Anto tot sechestrat in casa ai ramas. Sper sa nu se inchida iar topic-ul.

mi-a dat @AyooKD follow pe twitter, parere?

Edited by SMOKEMIST

Doamne sper sa se inchida.

:(

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

Edited by Makaveli

tenchiu
o sa fie fain

Bine v-am găsit baieti 

Edited by Weez
-

Mare sukarime.

@"Am lag 0" - Fane 2015