Postat Aprilie 27, 20223 ani Manager Acum 1 oră, Tranda a spus: @ Balthasir Moldova nu mai scap de tine. Oare ce cauți aici?
Postat Aprilie 27, 20223 ani @ Strappy dc dai like la Moldovean? @ Balthasir bucura te cat mai scrii in romana moldovene ca vine Putin acum sa vezi ce roleplay faci pe strada, da nu mai ai /aduty
Postat Aprilie 27, 20223 ani 4 minutes ago, Tranda said: @ Strappy dc dai like la Moldovean? @ Balthasir bucura te cat mai scrii in romana moldovene ca vine Putin acum sa vezi ce roleplay faci pe strada, da nu mai ai /aduty e fratele meu si imi e dor de el @ Balthasir Tu ce mai zici, @ Tranda ? Cum mai esti?
Postat Mai 4, 20223 ani Șefilor, vedeți că e un scam pe discord, daca primiți mesaj de la mn, sa nu apăsați pa link!!
Postat Mai 23, 20223 ani 1 oră în urmă, GetDropped a spus: mai trăiți? Intrebarea e daca tu mai traiesti. Ce mai zici domnule? Cum iti este viata?
Postat Mai 23, 20223 ani 1 hour ago, Gorilla said: Intrebarea e daca tu mai traiesti. Ce mai zici domnule? Cum iti este viata? am înviat mai ceva ca domnul nostru Iisus
Postat Iunie 11, 20223 ani La 23.05.2022 la 18:46, GetDropped a spus: am înviat mai ceva ca domnul nostru Iisus Macar tu ca serverul nu
Postat Iunie 20, 20223 ani 9 hours ago, Andrutu said: Cum merge cu srv? Ca abia acum mi am fct tupeu sa intru pe forum hai sa l reinvii bro
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu