Postat Ianuarie 8, 20196 ani Acum 5 ore, Born2Shine a spus: @Jdey mai baga lucruri la donatie, vreau sa donez si nu mai am pentru ce! Fă-ți mai multe conturi și donează de pe toate.
Postat Ianuarie 8, 20196 ani 2 minutes ago, EXMILITARY said: Ia zi ce ai zis frate. mu tie/ de aia am editat
Postat Ianuarie 8, 20196 ani 1 oră în urmă, Born2Shine a spus: Mai bine imi dai un comm la char dev nu mai bine te fac femeia mea si te umplu de bani wtf
Postat Ianuarie 8, 20196 ani 5 minutes ago, Tripple One said: nu mai bine te fac femeia mea si te umplu de bani wtf ai vrea, a?
Postat Ianuarie 8, 20196 ani Acum 11 ore, Shepzev a spus: rezolvati vere bugu la furniture ca avem developeri acum!!!!!! mai lasal macar pana la vara sa se acomodeze
Postat Ianuarie 8, 20196 ani Manager de ce nu mai foloseste nimeni teamspeak ul? sau intru eu cand nu trebuie?
Postat Ianuarie 8, 20196 ani Acum 5 minute, Meraki a spus: de ce nu mai foloseste nimeni teamspeak ul? sau intru eu cand nu trebuie? pai sunt eu banat si de aia
Postat Ianuarie 8, 20196 ani Acum 1 minut, Meraki a spus: daca esti hecar ma samire ee nu sunt doar eu da pe mine m au prins nu i asa @Balthasir
Postat Ianuarie 8, 20196 ani Acum 30 minute, Meraki a spus: de ce nu mai foloseste nimeni teamspeak ul? sau intru eu cand nu trebuie? discord tata nu mai suntem pe vremea ta vlade cu skype si astea
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu